PIQUÉ O NEYMAROVI A VZTAHU S VEDENÍM

PIQUÉ O NEYMAROVI A VZTAHU S VEDENÍM

Vytáhlý stoper okomentoval příspěvky na sociálních sítích a mediální humbuk kolem nich, který je podle něj zbytečně přehnaný. Zároveň nevidí důvod k tomu, proč by se hráči nemohli přátelit s Neymarem i po jeho odchodu.

Gerard Piqué opět dokázal, že před médii se skrývat nepotřebuje a tentokrát se rozpovídal na akci Pokerstars v jednom z barcelonských kasin. Kromě kontroverzních fotek s Neymarem mluvil také o vztahu s vedením, začátku nové sezóny či nových posilách.

 Začátek sezóny: "Je vždycky dobré začít La Ligu výhrou. Teď musíme porazit Alavés a pokračovat v dobré formě. Doufáme, že přestupní okno se uzavře s co nejkompletnějším týmem to bude možné a že budeme aspirovat na všechny trofeje, stejně jako každý rok."

 Kádr: "Můžeme konkurovat každému týmu. I Madridu. Je však pravdou, že pokud přijdou další hráči, budeme ještě konkurenceschopnější a bude i větší boj o místo v základu."

Coutinho a Dembélé: "Moc jsem je neviděl, obvykle sleduji španělskou ligu. Klub na posilách pracuje a jsem si jistý, že pokud je chtějí podepsat, je to proto, že mají kvality na to hrát v Barçe."

Problémy ve vyjednávání: "Kluby vědí, že máme peníze a trh se tak prostě vyvinul. Nemyslím si ale, že bude problém v tom, že by sem hráči nechtěli."

Fotky s Neymarem po tom, co jej klub obvinil: "Jsou věci, které se prostě stávají. Náhody. Klub se bude s Neymarem soudit, ale my jsme s ním byli na oslavě a nikdo nám nic neřekl. Byly to normální fotky. Neymar je bývalý spoluhráč, ale zároveň kamarád. Pokud bychom chtěli vedení něco sdělit, uděláme to v soukromí a sedneme si s nimi. Nepotřebujeme používat sociální sítě. Všechno to bylo vytrženo z kontextu. Nejsme na klub naštvaní, ani nedostatečná komunikace tu není. Už jsem to říkal po zápase na Bernabéu: musíme všichni držet při sobě a jsem si jistý, že vedení dělá to nejlepší, co může. Do konce měsíce jim musíme věřit a uvidíme, co se stane."

Neymarův odchod: "Jako fanoušek chápu, že některé lidi naštvalo, jakým způsobem Neymar odešel. Ale bez ohledu na to, přátelství je důležité. Jenom to, že odešel jedním nebo druhým způsobem, ještě neznamená, že se s ním přestaneme přátelit. Je to dobrý kamarád celého kádru a jít s ním na oslavu, která byla určená dětem, a sdílet pár fotek, ničemu neuškodí. Konec konců, klub zaplatil jeho výkupní klauzuli a on se rozhodl odejít. Naše přátelství s Neymarem je však stále nedotčené."

Neymarova klauzule: "Možná, že Neymar měl v hlavě myšlenku, že si nechá dveře zpola otevřené pro případ, že by chtěl odejít. Nebylo to kvůli tomu, že klub by mu nechtěl nastavit klauzuli na 1000 milionů euro. Neymar to nechtěl přijmout. Možná výměnou za to, že vydělával méně, než by vydělával kdekoliv jinde. Ve finále je to o vyjednávání a obě strany se ho účastnily."

Messi: "Každý má právo podepsat, kdy chce. Doufáme, že to bude co nejdříve. Ani trochu se nebojím, že by nepodepsal, protože ho znám a vím, jaký je. Miluje klub víc než kdokoliv jiný."

Možné prezidentství: "Jsem zde, abych hrál fotbal a stále ještě mám pár let před sebou..." 

Budoucnost: "Každý rok v Barçe jsem ještě více nadšený, než v tom předešlém, protože můj poslední se blíží."

Real Madrid: "Jsou ve velmi dobré formě, ale každý klub, ať už je jakkoliv dobrý, jednoho dne prohraje a my tu musíme být a doufat, že to bude naše chvíle k zisku titulů." 


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

marek99
Senior editor

smiley Asi najnenávidenejší stopér na svete (okrem Sergia Ramosa samozrejme), no ja ho neskutočne rešpektujem. Snáď raz naozaj sa dočkám a bude prezidentom smiley

25.08.2017, 08:50
Pajin marek99

Já ho miluju smiley

25.08.2017, 15:21

Díky za článek smiley super.

25.08.2017, 09:57
Tarja Adam

Rado se stalo. ☺

25.08.2017, 21:12

Pique je ďaleko od Ramosa čo sa inteligencie týka a ja dúfam raz budeme oslavovať to, že bude Prezidentom toho najlepšieho klubu na svete ... Visca el Barça smiley

25.08.2017, 16:04

A jak by bylo krásný, kdyby byl Ramos prezidentem Realu... To bychom se smáli asi ještě víc, než se teď celý svět nám...

25.08.2017, 16:36
Tarja felpod

Tak to by byla fakt sranda, ti dva by tam predvadeli paradni show 😅 Uz vidim ty jejich prispevky smiley

25.08.2017, 21:13

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat