PIQUÉ O POGBOVI A LIZE MISTRŮ

PIQUÉ O POGBOVI A LIZE MISTRŮ

Jeden z barcelonských kapitánů si během reklamní akce našel čas na pár slov s novináři a pohovořil především o znovudobytí Ligy mistrů a o možném příchodu Paula Pogby do Barcelony.

Konec přestupového okna se blíží a to znamená jediné - kdo se stále ještě poohlíží po posilách, měl by sebou hodit. A to je dost možná i případ Barçy, která dle všeho stále ještě nevzdala boj o Pogbu. Piqué v tom má jasno: "Měli bychom velkou radost, kdyby k nám Pogba přišel."

Francouzský reprezentant je prý v Manchesteru United nespokojený, nicméně ekonomická síla anglického klubu a také Mourinho přestup značně komplikují. To však Piqué příliš komentovat nechtěl. "Vím jen velmi málo o tom, co se v Manchesteru děje a jaký mezi sebou mají vztah (Pogba a Mourinho)."

"Pogba je velice dobrý hráč, ale momentálně je hráčem Manchesteru United. Uvidíme, jestli se v budoucnu něco změní." I když je přestup dost nepravděpodobný, neskrýval Piqué nadšení z toho, kdyby do Barçy přece jen přišel. "Měli bychom velkou radost, kdyby tu byl, ale jeho klubem je Manchester United a pokud je tu někdo, kdo by měl něco říct, jsou to oni."

Dále se Geri rozpovídal o Lize mistrů a věří, že pokud ji chce Barça vyhrát, musí nejprve triumfovat v La Lize. "Řekl bych, že pro ty největší kluby v Evropě je to ta nejdůležitější trofej, kterou je možné získat. Ale soustředit se jen na Ligu mistrů by byla sebevražda."

Výsledek obrázku pro piqué champions league

"S tím, jak fungujeme, jsme silnější, když všechno nevsadíme jen na jeden zápas. Když se budeme soustředit na La Ligu, je to lepší, protože je to pro nás měřítko toho, jak na tom zrovna jsme."

Vytáhlý stoper zdůraznil jeden zajímavý fakt: "Barça nikdy nevyhrála Ligu mistrů bez toho, aniž by vyhrála i La Ligu. Pokud se budeme soustředit na La Ligu, vyhrajeme Ligu mistrů."

"Barcelonský styl hry nepostrádá nic. Jsme hodně silní v pravidelných soutěžích, kde odehrajeme spoustu zápasů, kdežto finále je hod mincí."

"Existují týmy, které svou sezónu zakládají na přesném opaku než my a může jim to fungovat, ale je rozdíl hrát v La Lize a Lize mistrů. Ukázalo se, že když hrajeme dobře v La Lize, dokážeme dobře zahrát i v Evropě," zakončil Piqué svůj rozbor.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat