Piqué si je vědom větších očekávání ze strany fanoušků a prosí o trochu trpělivosti, Lenglet přijal nespokojenost diváků

Piqué si je vědom větších očekávání ze strany fanoušků a prosí o trochu trpělivosti, Lenglet přijal nespokojenost diváků

Remízu 0:0 na Camp Nou v zápasu 4. kola skupinové fáze UEFA Champions League s pražskou Slavií okomentovali tři hráči domácí Barcelony a to Gerard Piqué, Clément Lenglet a Frenkie de Jong.

Gerard Piqué

Snažili jsme se hrát způsobem, který by pro nás byl výhodný, měli jsme šance, ale v útoku se nám příliš nevedlo. Ve druhém poločase jsme měli kontrolu nad zápasem, ale míči se nechtělo dovnitř. Mám pozitivní dojmy.

Výsledky z posledních zápasů pro nás nejsou dobré a když se takové věci dějí v Barceloně, kde jsou požadavky maximální, vždy chcete více. Pocity nejsou vysloveně špatné, protože soupeř neměl mnoho šancí.

Nečekali jsme, že protivník bude hrát tímto stylem a museli jsme se rozestavět tak, abychom útočili i bránili. Nehráli jsme na úrovni, která po nás byla požadována. Výsledky nejsou špatné, ale mohly by být lepší. Musíme se zlepšit.

Každý má svůj názor. Hraji zde spoustu let a když od nás lidi očekávají lepší hru, která nepřichází, taková kritika vyplave na povrch. Snažíme se tyto problémy vyřešit co nejrychleji to je možné, ale musíme k tomu přistupovat chladně. Myslím si, že jsme v dobré pozici – vedeme LaLigu i skupinu Ligy mistrů.

Je těžké říct, zdali takto hrající tým dokáže vyhrát Ligu mistrů. V minulosti jsme však měli úseky, kdy jsme hráli hůře a vyhráli tituly. S Luisem Enriquem se za první půl rok zdálo, že nic nefunguje a pak jsme získali treble. Rád bych požádal ještě o trpělivost. Vím, že fanoušci chtějí více, ale tým se snaží najít řešení. Nikoliv v rámci výsledků, ale předvedené hry.

Clément Lenglet

Věděli jsme, že nás čeká nebezpečný tým a nepřekvapil nás. V některých okamžicích jsme trpěli a v jiných si vedli dobře. Nebylo však možné vyhrát.

Naší hře aktuálně schází kvalita, ale jsme si vědomi toho, že sezona je dlouhá. Musíme zapracovat na tom, abychom změnili tuto dynamiku.

Nemáme čas na strachování. Je třeba každý den pracovat, abyste v každém utkání hráli jak nejlépe to jde. Právě teď se nacházíme ve složitém momentu, ovšem to skrze práci změníme.

Lidé mají právo na to vyjádřit, co cítí. Musíme to přijmout a akceptovat. Nyní je čas na práci.

Frenkie de Jong

Je normální, že jsou fanoušci zklamaní, jelikož nás chtěli vyhrát a to se nám nepovedlo, plus jsme nehráli dobře. Doufám, že v průběhu příštího utkání nás fanoušci opět podpoří a budeme hrát lépe.

Samozřejmě, že jsme o naší hře mluvili a to děláme i když vyhrajeme. Snad půjde brzy vidět zlepšení. Máme spoustu věcí na zlepšení a naši hráči mají velký potenciál. Někdy všechno záleží na detailech, které je potřeba změnit.

Barca je vždy jedním z favoritů, protože jsme jedním z nejlepších týmů na světě. Jestli jsme favority pro mě nemá význam, chci zkrátka vyhrát Ligu mistrů.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Trpěliví jsme byli už 2 roky...

06.11.2019, 09:37

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat