Piqué: Je normální, že nás nevnímají jako favority

Piqué: Je normální, že nás nevnímají jako favority

Gerard Piqué věří, že změny, kterými klub prochází už byly nějakou dobu potřeba. Barcelona ve včerejším zápase zvítězila 2:1 a v Lize mistrů je zatím bez ztráty bodu.

"S klubem to tak teď prostě je. Ta změna byla nutná. Potřebovali jsme některé věci úplně přetočit. Něco se v klubu každým rokem zhoršovalo. Nemáme moc času, ale musíme se zlepšit. V Barceloně prostě nemůžete mít takový špatný rok. Bude tady nové vedení a v příštích měsících přijde mnoho změn."

Do zápasu proti Dynamu Kyjev Barcelona vstoupila dobře, později se však soupeř dostal do hry a Ter Stegen měl co dělat, aby zachránil klubu tři body. "Ten zápas byl složitý, ztratili jsme kontrolu. V druhém poločase už jsme se nedokázali uklidnit, ale nejdůležitější je, že máme ty tři body."

V LaLize je však situace Barcy horší než v Lize mistrů: "V Lize mistrů jsme na tom dobře, v LaLize už je to horší. Jsem přesvědčený, že se nám bude postupem času více a více dařit. V týmu jsou noví, mladí hráči, kteří přinášejí do hry dynamiku."

"Je normální, že nás nevnímají jako favority, a to hlavně kvůli tomu, co se dělo v posledních letech. Musíme na sobě makat. Je to dobrý tým, plný talentovaných hráčů. Ze zkušeností vím, že úsilí přináší výsledky a my věříme, že jsme schopni dokázat skvělé věci," dodal na závěr Piqué.

 


Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat