Piqué: V lize je to teď složité, ale musíme se snažit

Piqué: V lize je to teď složité, ale musíme se snažit

V dnešním zápase Barcelona ani jako favorit utkání proti slabšímu Cádizu nedokázala zvítězit. Místo zkrácení náskoku Atlética se Barceloně podařilo získat pouze bod. 

,,Je to pro nás těžká ztráta. Prohra Atlética nám dala šanci a navíc to byl zápas, kde si hráči Cádizu ty problémy dělali sami, když se tak moc stáhli. Vytvořili jsme si hodně šancí, mohli jsme dát další dva góly. Penalta v 90. minutě, to je těžké. Když zvážíme, že to bylo po té prohře s PSG, získat tři body pro nás bylo důležité. Pořád jsme ale v souboji o titul."

Následující týdny budou podle Piquého v boji o titul klíčové.

,,S každým zápasem co prohrajeme se naše šance snižují. LaLiga je běh na dlouhou trať a bude to záviset na následujících zápasech. Pokud se dostaneme do dobrého rytmu a začneme opět získávat dobré výsledky, mohlo by se nám to podařit. Je to složité, ale musíme to vyzkoušet."

,,Když budeme realističtí, je to všechno náročné, hlavně Liga mistrů. V Copa del Rey máme šanci a v LaLize je to tak, jak jsem už říkal. Musíme začít hrát tak, jak je to naším stylem. Teď je naším cílem porazit Elche."

Piqué je rád, že se po zranění vrátil zpět.

,,Jsem trochu unavený, ale jsem rád, že jsem se vrátil tak brzy. Musím získat zpět svou obvyklou rychlost a doufám, že budu moct týmu pomáhat až do konce sezony."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Ako snažiť? Jeho krédo pre tím je: hlavne držať loptu, aby pán nemusel veľa behať. A presne tak to potom vyzerá. Hlavne sa drží lopta, len aby sa nestratila, no góly padajú málokedy. Brejky sa zaseknú, akonáhle je riziko straty lopty, lebo sa predsa treba prebíjať cez zahustenú obranu, to je ten správny barcelonský štýl.

22.02.2021, 14:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat