Piqué vs. Ramos: V prvním poločase to byl jeden z nejhorších Realů

Piqué vs. Ramos: V prvním poločase to byl jeden z nejhorších Realů

Barça včera celkově neodehrála dobré utkání, moc dobře si ale uvědomuje, že kdyby proměnila šance nebo kdyby pokračovala s výkonem z prvního poločasu, opustila by Madrid s lepším výsledkem. V tomto duchu mluvil i stoper Katalánců Gerard Piqué, na jehož slova pak odpovídal protějšek Sergio Ramos.

"V prvním poločase jsme zápas kontrolovali. Byl to jeden z nejhorších Realů, jaký jsem viděl. Po přestávce nás ale zatlačili a dostali jsme smolný gól. Měli jsme využít šance v první půli," povzdechl si Piqué. "To o Realu neříkám jako kritiku. Každý má své problémy. Ani my jsme nehráli moc dobře. Kdybychom dali gól my, bylo by to jiné. Místo toho se Real posílil, zato my jsme ranění. Ale nezoufáme. Pořád máme šanci na titul."

Odpověď ze druhého tábora na sebe nenechala dlouho čekat, zhostil se jí samotný kapitán Madridu Ramos. "Je třeba respektovat každý názor. Osobně beru výhru v každém Clásicu i po tak špatném prvním poločase, jak říká Piqué. Měli jsme do obou poločasů rozdílné plány – v prvním jsme se vzdali míče, ve druhém jsme se rozhodli hrát výš, protože jsme cítili fyzickou převahu. Barcelona tak čerstvá nebyla a my jsme si začali tvořit šance," vysvětloval 33letý obránce.

"Je pravda, že úvodní poločas jsme hráli víc zatažení. Nevím, jestli to bylo dobře, nebo špatně, ale tak jsme se rozhodli. Barça držela míč, přesto šance pořádne neměla," domnívá se Ramos. "Barça má vlastní styl založený na držení míče. Její filozofii respektuju. My hrajeme jinak. Ne líp nebo hůř, prostě jinak."


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat