Podle Suáreze nenese Valverde za porážku v superpoháru žádnou vinu, u Griezmanna rozhodly individuální chyby

Podle Suáreze nenese Valverde za porážku v superpoháru žádnou vinu, u Griezmanna rozhodly individuální chyby

Kromě Lionela Messiho se z řad barcelonských hráčů objevili po závěrečném hvizdu semifinálového klání španělské Supercopy v mixážní zóně i jeho dva kolegové z útočné linie, tudíž Luis Suárez a Antoine Griezmann. Ti se shodli, že za prohru 2:3 s Atlétikem nemůže trenér, nýbrž prakticky oni sami.

Luis Suárez

Tohle není situace hráčů nebo celého klubu, nicméně trenér nenese žádnou vinu. To my jsme se dopustili chyb a pokud v takových utkáních nějaké uděláte, draze za ně zaplatíte. Ať už vyhráváme či prohráváme, býváme sebekritičtí. Musíme se z těch chyb poučit a zápasy musí být v našem podání lepší.

Rozhodnutí videa měly vliv na naší morálku a takové akce lze zhlédnout pouze na opakovaných záběrech. Pomezní rozhodčí je pouze člověk a může se mýlit. Jestřábí oko je zapotřebí a musí se na to zvyknout. Začátek jsme kontrolovali a pak umožnili soupeřům hrát na brejky.

Antoine Griezmann

Nevím, co rozhodlo o naší prohře. Možná za to mohou naše chyby, jako například má přihrávka Umtitimu. Soupeři měli na konci zápasu více sil ve svých nohách a všechno nás stálo více. Potřebujeme se na ten zápas podívat znovu, zapracovat a zlepšit hru. Pokud tohle uděláme, můžeme být opět na vrcholu.

O porážce nebo vítězství v lize či Lize mistrů rozhodují maličkosti. Musíme více makat. Video je tam od toho, aby pomáhalo, což někdy dělá a jindy dojde na takové situace. Tak to prostě je. Ve finále si zahrají týmy, které vyhrály semifinále.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat