Poslední zápas proti Realu Sociedad by měl být varováním

Poslední zápas proti Realu Sociedad by měl být varováním

V posledním duelu před přerušením sezony vyhrála Barca nad San Sebastiánem 1:0, ale i přes pozitivní skóre nepřipomínala předváděná hra ty vytouženou fanoušky. Dle periodika Sport by tak mělo jít o další vztyčený prst pro Quiqueho Setiéna, jenž musí ovlivnit herní styl týmu po návratu ligové soutěže.

Na začátku března - ještě před suspendováním LaLigy kvůli koronavirové pandemii - nezažívali barcelonští zrovna nejlepší okamžiky. Obzvláště bolestivou byla prohra 0:2 na Santiagu Bernabéu s domácím Realem Madrid. Nálada se trošku zlepšila triumfem nad Realem Sociedad, který společně s porážkou královského celku od Betisu znamenal návrat na čelo tabulky. I přes dobrý výsledek ale vypadal barcelonský tým nanejvýše průměrně a jedním z mála pozitiv byl dánský útočník Martin Braithwaite a jím předvedené odhodlání.

Následovala více než dvouměsíční vynucená přestávka nejen od turnajů, ale také trénování. Současný trenér FCB tak měl fúru času na to, aby dal dohromady plán po návratu a využil hladu po sportování u svých svěřenců k vylepšení herní image Barcy. Setién by neměl zapomínat na to, jako celek vypadal v již zmiňovaném mači proti Baskům, který pro něj může působit varovně. Obdobné chyby totiž mohou stát Katalánce titul. Na pomoc se po doléčení zraněného kolene vrací Luis Suárez a jediným absentujícím tak je Ousmane Dembélé.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat