Pozápasové ohlasy Ansu Fatiho a Ter Stegena

Pozápasové ohlasy Ansu Fatiho a Ter Stegena

Důležité vítězství v Lize mistrů zaznamenali hráči Barcelony v Kyjevě. Osud osmifinále Ligy mistrů mají hráči Barçy ve svých rukou. Reportér si vybral ke svému pozápasovému rozhovoru hrdinu a jediné střelce Ansu Fatiho, a také nedávno kritizovaného brankáře Ter Stegena, který svému týmu pomohl a udržel si čisté konto.

Ansu Fati: "Dobré vítězství, jsme šťastni. Teď záleží na nás, jestli se nám podaří zvítězit... Zbývají nám Benfica a Bayern a my do toho dáme všechno."

o sezóně: "Víme, že se musíme zlepšovat, a pracujeme na tom. Liga mistrů je velmi těžká, musíme být připraveni. Chystáme se také bojovat o La Ligu, loni to pro nás bylo také těžké a pak jsme ji málem vyhráli. Sezóna je dlouhá a myslím, že můžeme vyhrávat. Byla to těžká sezóna a víme, že fanoušci trpí, ale dáme do toho všechno a budeme jednotní."
 
o Agüerovi: "Dnešní gól a vítězství je pro Kuna, doufáme, že se brzy uzdraví ."
 
 

Marc-André ter Stegen: "Ve druhém poločase jsme byli v lepší pozici, vyspělejší. Když jdeme dozadu, stejně jako v jiných zápasech, soupeř nám obvykle vytvoří mnohem více problémů. Dnes se nám takto podařilo udržet čisté konto."

o osmifinále:  "Postup do osmifinále máme nyní ve svých rukou a to jsme chtěli. Vítězství nám dává pocit klidu a nyní musíme růst a v každém zápase předvádět víc."

o Agüerovi: "Nejdůležitější je zdraví a fotbal je až na druhém místě. Chceme, aby se co nejlépe uzdravil."

 


Zdroje: twitter - barcacentre



Diskuze

Fati a ter Stegen za mě palec nahoru, zápas se oběma vydařil.
Naopak Depay a de Jong - to byla bída! Hlavně Frenkie.. Zajímalo by mě, co s ním poslední dobou je. Býval pravidelně jeden z nejlepších na hřišti...

03.11.2021, 09:08
hrdiiis MilanBalage

Naprosto souhlasím, Frenkie je v letošní sezóně bohužel pouze stínem svých výkonů z minulé druhé poloviny sezóny, kdy byl pravděpodobně druhým nejdůležitějším hráčem Barcelony. Na jeho obranu údajně hraje v letošní sezóně se zraněním, i včera nebyl podle zdrojů blízkých klubu 100% uzdraven, nechápu proč nastupuje zraněný. viz. příklad Pedri, který nastoupil proti Benfice, protože dostal zelenou. Ovšem z jeho 2 týdenního zranění se stalo zraněním ZATÍM měsíční zranění. Nejhorší lékařský personál v Evropě, ono to je určitě také tím, že hráči prakticky nemají letní přípravu a mají špatné tréninky a při větší zátěží se hned zraní...

03.11.2021, 11:06
MilanBalage hrdiiis

Na střed zálohy máme hráčů jako máku, nemáme přece za potřebí stavět zraněné..
Frenkie se snad probere. Jako jeden z mála od nás snese tu nejpřísnější kritiku. Když se nemůžeš spolehnout na Frenkieho, tak už snad asi na nikoho..
A chudák Pedri tyjo... Po měsíci není pořád známá délka jeho léčby.. Zraněný Pedri je taková památka na Koemanovo vedení...
Včera jsem docela trnul, když jsem viděl střídání Dembelého už v 65. minutě.. No nakonec to zvládnul. A hru oživil! Až se dostane do rytmu, může to být ještě zajímavé..

03.11.2021, 11:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat