Přehled hráčů, kteří by mohli posílit Barcelonu

Přehled hráčů, kteří by mohli posílit Barcelonu

Barcelona se připravuje na jedno z nejdůležitějších přestupových období v novodobé historii. Navzdory finančním problémům klub doufá, že se povede některé možnosti dotáhnout do konce. Diaro Sport nabízí stručný přehled.

César Azpilicueta - Obránce cítí, že jeho čas v Chelsea skončil a chce se připojit k Barceloně. Zájem o něj má také Xavi, ovšem Chelsea by španělského reprezentanta ráda ještě rok udržela.

Andreas Christensen - Dohoda s hráčem je uzavřena a zbývá jen oficiální oznámení. Po konci smlouvy v Chelsea se připojí k Barceloně zdarma jako volný hráč.

Jules Koundé - Vše nasvědčovalo tomu, že francouzský obránce přestoupí do Chelsea, ale do hry vstoupila Barcelona. Problém však bude ve financích, Sevilla požaduje minimálně 60 milionů eur 

Kalidou Koulibaly - Senegalskému obránci v Neapoli vyprší smlouva v roce 2023. Hráč se nechal slyšet, že by rád zkusil novou výzvu a situaci sleduje Barcelona. S hráčem měl osobně hovořit i trenér Xavi. 

Marcos Alonso - Levý obránce Chelsea se chce vrátit do Španělska a v Barceloně by mohl vytvořit konkurenci pro Jordiho Albu. Hráči rovněž zbývá rok smlouvy a Chelsea se ho nechce vzdát.

Franck Kessié - Stejně jako u Christensena je dohoda uzavřena. Přijde jako volný hráč z AC Milán. 

Rúben Neves - Je považován jako možná konkurence pro Busquetse. Záložník by letos chtěl změnit působiště a Barcelona ho má v oblibě. Smlouvu má do roku 2024 a jeho agent Jorge Mendés má ke katalánskému týmu blízko. 

Bernardo Silva - Jeho případný příchod je zcela podmíněn odchodem Frenkieho de Jonga. Hráč by se odchodu nebránil a Pep Guardiola hráči sdělil, že za požadovanou částku, která však bude velmi vysoká, může odejít. 

Raphinha - Brazilský křídelník je v případě odchodu Dembélého pro Xaviho prioritou. Leeds si díky záchraně v Premier League může říct o vyšší částku, která by mohla dosáhnout až 50 milionů eur. Důležitou osobou může být hráčův agent Deco.

Robert Lewandowski - Polský útočník dal jasně najevo, že chce opustit Bayern a přestoupit do Barcelony. Katalánský klub hráči slíbil, že udělá maximum. Zatím se však obě strany na přestupové částce nedohodly. 

 

 


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Vzhledem k tomu, že jsme se minulou sezonu "vytáhli" na 2. místo po velkých problémech v úvodu, bych tuto sezonu doplnil hráči, kteří mohou přijít zadarmo a nikoho drahého bych nekupoval. Celou sezonu bych "obětoval" na umoření dluhu a získání zdravější ekonomiky. Perspektivních mladíků máme spoustu a sestava z konce minulé sezony nevypadala vůbec špatně. I když bych si přál třeba Lewu, ale za 40-50mil? V tolika letech? Jak se těch dluhů chtějí zbavit?
Zimní posily by měli být zase o něco více sehrány, budou pohromadě na celou letní přípravu a tak by výkon měl být zase o něco lepší.
Chápu, že po týmu jako FCB se žádá každou sezonu pořádná posila, ale vzhledem k situaci bych to jeden rok oželel. Spíš je důležitější prodat nepotřebné...

23.06.2022, 08:55
karlos larnel

No ono to tak dost pravděpodobně dopadne. Tolik hráčů jak je napsáno víše přijít prostě nemůže. Já to vidím na Kessie, Christensen, Azpi a Alonso zdarma + Lewa za 50M. Na další hráče bychom museli začít prodávat a většina z těch, co by se na to hodili (Umtiti, Martin atd.) se vyjádřili tak, že jim ty prachy stejně nikdo nedá a tak nikam nepůjdou.

23.06.2022, 12:03

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat