PREVIEW 12. KOLA LALIGY: FC BARCELONA – REAL BETIS

PREVIEW 12. KOLA LALIGY: FC BARCELONA – REAL BETIS

Před listopadovou reprezentační přestávkou odehraje Barcelona 12. ligové kolo, v němž jí bude čelit Betis. Camp Nou se přitom možná dočká návratu Lionela Messiho a Samuela Umtitiho.

Kapitán blaugranas se v nominaci objevuje poprvé od zlomeniny ruky, kterou si přivodil proti Seville, zatímco francouzský stoper konečně dostal zelenou po táhlých problémech s kolenem. Zranil se však Phillippe Coutinho a v nominaci chybí také Ousmane Dembélé. 

Ten údajně ve čtvrtek včas neohlásil, že se kvůli žaludečním potížím nedostaví na trénink, což podle médií v kombinaci s ne zcela uspokojivými výkony ještě prohloubilo nedůvěru od trenéra. Ernesto Valverde ale samozřejmě tyto spekulace popřel.

Jasné je, že při absenci Coutinha a Dembélého se startu dočkají jiní ofenzivní hráči. V základu se opět může objevit Rafinha a zvláště si fanoušci přejí Malcoma, jenž se v úterý proti Interu podepsal pod jediný barcelonský gól.

Výsledkem 1:1 skončil také čtvrteční duel Betisu s AC Milán v Evropské lize. Verdiblancos tak stále vedou ve své skupině, což vůbec neodpovídá jejich dosavadnímu vystoupení v domácí soutěži. Tam jim náleží až 15. místo a nálepka nejméně skórujícího týmu.


Predikce utkání

LaLiga - 12. kolo 11. listopadu 2018, 16:15 Camp Nou Digi Sport 1

FC Barcelona

Mateu Lahoz

Real Betis

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
FC Barcelona

Ter Stegen - Roberto, Piqué, Lenglet, Alba - Raktiič, Busquets, Arthur - Malcom, Suárez, Rafinha

Předpokládané sestavy
Real Betis

López - Mandi, Bratra, Sidnei - Barragán, Guardado, Carvalho, Firpo - Canales, Morón, Celso (86' Inui)

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

cant determine date - teams:score - league