Preview ∣ 6. kolo LaLigy: Getafe CF - FC Barcelona

Preview ∣ 6. kolo LaLigy: Getafe CF - FC Barcelona

Po reprezentační pauze se Barcelona představí v dalším kole LaLigy na půdě Getafe. Sobotní soupeř Barçy zažil nejlepší vstup do nejvyšší španělské soutěže za posledních 10 let. Blaugranas tak na madridském předměstí nečeká nic jednoduchého. 

Barça má v příštích dnech skutečně nabitý program. Během 11 dnů má odehrát 4 zápasy. Jedním z nich je také El Clásico na Camp Nou proti Realu Madrid a následuje zápas skupinové fáze Ligy mistrů proti Juventusu. Koeman věří, že si Messi zahraje ve všech utkáních: "Myslím si, že si Leo zahraje ve všech čtyřech zápasech. Leo je na nabitý program zvyklý již několik let. Když nehraje, je z toho unavený ještě víc. Pokud bude mít nějaký zdravotní problém, tak to samozřejmě bude úplně jiná situace."

"Chceme pokaždé postavit ty nejlepší hráče, co máme, abychom vyhráli všechny ty zápasy. Z reprezentační pauzy se všichni hráči vrátili s nadšením a radostí. Po dnešním tréninku se rozhodne, kdo si zítra zahraje," komentoval kouč aktuální situaci.

Na domácí půdě je Getafe zatím stoprocentní a soupeřům se zde prozatím nepodařilo vstřelit jedinou branku. Aby Getafe tuto bilanci udrželo i nadále, bude muset porazit Barcelonu, což se mu nepodařilo na ligové scéně již od sezony 2011/2012. Od poslední výhry v roce 2011 se Getafe nepodařilo Barcelonu porazit, kromě jedné remízy vždy prohrálo.

Nejlepším střelcem LaLigy je sedmnáctiletý Ansu Fati, autor tří branek, který byl také zvolen hráčem LaLigy za měsíc září a mohl by si zítra připsat další branku. Na straně Getafe stojí za zmínku útočník Angel, který v posledním domácím zápase proti Betisu vstřelil dvě branky a je zároveň nejlepším střelcem týmu.  


Predikce utkání

LaLiga - 6. kolo 17. října 2020, 21:00 Coliseum Alfonso Pérez, Getafe, Madrid Review

Getafe CF

César Soto Gardo

FC Barcelona

Předpokládané sestavy


Předpokládané sestavy
Getafe CF

Soría - D. Suárez, Dakonam, Etxeita, Olivera - Nyom, Arambarri, Maksimović, Cucurella - Cucho, Ángel

Předpokládané sestavy
FC Barcelona

Neto - Roberto, Piqué, Lenglet, Dest - Busquets, de Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi

Poslední zápasy


Poslední zápasy
Getafe CF

03.10.2020 – Real Sociedad 3:0 Getafe CF – LaLiga 29.09.2020 – Getafe CF 3:0 Betis – LaLiga 26.09.2020 – Aláves 0:0 Getafe CF – LaLiga 19.09.2020 – Getafe CF 1:0 Osasuna – LaLiga 15.09.2020 – Real Madrid 6:0 Getafe CF – přátelský zápas

Poslední zápasy
FC Barcelona

04.10.2020 – FC Barcelona 1:1 Sevilla CF – LaLiga 01.10.2020 – Celta Vigo 0:3 FC Barcelona – LaLiga 27.09.2020 – FC Barcelona 4:0 Villarreal CF – LaLiga 19.09.2020 – FC Barcelona 1:0 Elche CF – Joan Gamper Trophy 16.09.2020 – FC Barcelona 3:1 Girona FC – přátelský zápas


Poslední vzájemné zápasy

Poslední vzájemné zápasy
15.02.2020

FC Barcelona
2:1

Getafe CF
28.09.2019

Getafe CF
0:2

FC Barcelona
12.05.2019

FC Barcelona
2:0

Getafe CF
06.01.2019

Getafe CF
1:2

FC Barcelona
11.02.2018

FC Barcelona
0:0

Getafe CF

Zdroje: fcbarcelona.com



Komentáře

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Messiho první červená a možný trest

Lionel Messi po 753 startech v dresu Barcelony viděl svou první červenou kartu. Přijde tak určitě o šestnáctifinále poháru a po verdiktu soutěžní komise možná i další zápasy. Sport.es píše dokonce o možném trestu na 4 až 12 zápasů!


Oficiálně: volby se musí odložit

Jak vyplývá z prohlášení španělské vlády a už také řídící komise FC Barcelona, prezidentské volby se 24. ledna neuskuteční. Náhradní datum zatím není známo.


Odloží se volby?

Podle La Porteria to nevypadá, že by socios mohli jít 24. ledna k volbám. Ve Španělsku stejně jako jinde ve světě znovu sílí pandemie, a tak to vypadá na další odklad. Tomu je nakloněn i kandidát Emili Rousand.


V 1/16-finále Copa del Rey nastúpi Barça proti treťoligovej Cornelle

V Španielskom pohári zostáva 32 mužstiev - dnešný žreb prisúdil Barcelone treťoligový klub Unión Deportiva Cornellá - tím, ktorý vyradil v predchádzajúcom kole z Copy Atlético Madrid. Cornellá hrá v Segunda Division B s 'Béčkom' Barçy.


Skvělé napadání Griezmanna

Antoine Griezmann si v utkání proti Athleticu připsal nejen asistenci či tři klíčové nahrávky, ale také osm získaných míčů, což je nejvyšší počet v jeho vystoupeních za Barcelonu.

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. Club Atlético de Madrid 41
2. Real Madrid CF 37
3. FC Barcelona 34
4. Villarreal CF 32
5. Real Sociedad de Fútbol 30
6. Sevilla FC 30
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Lionel Messi 11
2. Antoine Griezmann 5
3. Ansu Fati 4
4. Philippe Coutinho 2
5. Ousmane Dembélé 2
6. Pedri 2
7. Martin Braithwaite 2
Zobrazit celou tabulku

E-shop

Triko MESSI - PENYA BARCELONISTA černé pánské
Triko MESSI - PENYA BARCELONISTA černé pánské

od 499 Kč

Přejít do e-shopu

 

Chat