Preview přátelský zápas: FC Barcelona – Gimnàstic de Tarragona

Preview přátelský zápas: FC Barcelona – Gimnàstic de Tarragona

Tak je to tady: První zápas Ronalda Koemana na lavičce blaugranas. Přátelský zápas, od kterého většina fanoušků ani odborníků neví, co očekávat.

Koho postaví hrdina z Wembley do základní sestavy? Povolá nejzkušenější hráče, nebo bude chtít vyzkoušet mladíky? Dostane se na plac některá z vycházejících hvězd B-týmu? Objeví se konečně Dembelé? A co Messi?

Odpovědi na všechny tyto otázky se dozvíme v sobotu od 19 hodin.

Čtvrteční trénink probíhal i s dorazivšími  Semedem, Trincaem a Braithwaitem  a nový lodivod barcelonských měl k dispozici poměrně velký výběr z hráčů, se kterými hodlá počítat v následující sezoně. Ale krom Todiba a Umtitiho, kteří dříve neprošli testem na koronavirus a očekávají svolení lékařů, se k týmu ještě nezapojil Pjanic a na seznam "nepoužitelných" se kvůli zranění na tréninku dostal i Ansú Fati. U mladíka je to obzvlášť nešťastné, protože si užil brankovou premiéru v dresu španělské.

Naopak velmi očekávaný je návrat Ousmana Dembélého, která se podle všech informací již dal zdravotně dohromady a měl by být připraven nastoupit od prvních minut. Stojí za to si připomenout, že tento francouzský mistr světa měl být náhradou za Neymara, ale i přesto, že začne v barvách blaugranas již čtvrtou sezonu, zůstal vinou opakovaných zranění za očekáváním.

Už v minulosti proběhlo, že Koemana se chystá hrát ve stylu 4-2-3-1, ale vzhledem k chybějícím hráčům i očekávanému doplnění kádru si budeme muset počkat i na to, zda s tímto stylem nastoupíme i do zápasu proti celku z Tarragony.


Predikce utkání

12. září 2020, 19:00 Estadi Johan Cruyff, Barcelona Review

FC Barcelona

Nàstic

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

14.08.2020 – FC Barcelona 2:8 Bayern Mnichov – Liga mistrů 08.08.2020 – FC Barcelona 3:1 SSC Neapol – Liga mistrů 19.07.2020 – Deportivo Alavés 0:5 FC Barcelona – LaLiga 16.07.2020 – FC Barcelona 1:2 CA Osasuna – LaLiga 11.07.2020 – Real Valladolid 0:1 FC Barcelona – LaLiga

Poslední zápasy
Nàstic

09.02.2020 – Cornellà 1:1 Nàstic – SegundaB 16.02.2020 – Nàstic 1:1 Lleida Esportiu – SegundaB 23.02.2020 – Castellón 3:2 Nàstic – SegundaB 01.03.2020 – Nàstic 2:1 Valencia II – SegundaB 08.03.2020 – La Nucía 2:0 Nàstic – SegundaB


Zdroje: fcbarcelona.es, mundodeportivo.com, sport.es, goal.com



Komentáře

dede
Tipér

Ak nájdete, hoďte potom link, prosím...

12.09.2020, 10:43
MarcoFCB dede
Tipér

live-stream365.com Tady pak určitě něco bude

12.09.2020, 15:14
Messias19
Člen fanklubu

youtu.be

12.09.2020, 19:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Podle Tusquetse by odchod Messiho byl výhodný

Předseda řídící komise Carles Tusquets se v rozhovoru pro Radio Catalunya vrátil ke svému vyjádření z minulého čtvrtka, kdy naznačil, že by letos v létě hlasoval pro prodej Lionela Messiho. "Neřekl jsem, že bych Messiho prodal, nýbrž to, že z ekonomického hlediska by jeho odchod byl pro klub dobrým krokem. Jestli to bude potřeba, vysvětlím svá slova Koemanovi i Messimu," uvedl Tusquets. 


Messi pokořil Bicana

Messi svým 448. gólem v LaLize pokořil rekord Josefa Bicana (447) v počtu branek v rámci jedné evropské domácí soutěže.


LaLiga výrazně snížila mzdové stropy

LaLiga pro tuto sezonu dramaticky zredukovala mzdové stropy, přičemž nejvíce na důsledky koronavirové krize doplatila právě Barcelona. Zatímco vloni mohli Katalánci na mzdy vydat 671 milionů eur, letos je to o 40 % méně – 383 milionů eur. Více se dočtete na našem partnerském webu ŠpanělskýFotbal.cz.


Manaj rozhodl v Lize národů

Barcelonský útočník rezervního celku, Rey Manaj, vstřelil ve středu vítězný gól Albánie proti Bělorusku (3:2) v Lize národů. Jeho reprezentace se umístila ve výkonnostní třídě C na prvním místě, čímž si zajistila postup do skupiny B. 23letý útočník také vybojoval pokutový kop pro svůj tým. 

V nedělním utkání téže soutěže proti Kazachstánu (3:1) se rovněž prosadil. Tenkráte z pokutového kopu. 

 


Vrátí se UNICEF na dresy?

Kandidát na prezidenta FC Barcelona, Víctor Font, chce, aby se UNICEF znovu objevovalo na přední straně barcelonského dresu. Nejedná se o přímý plán, protože klub potřebuje přiměřený krátkodobý příjem. Lze ho však realizovat pomocí strategického partnera.

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. Real Sociedad de Fútbol 24
2. Club Atlético de Madrid 23
3. Villarreal CF 20
4. Real Madrid CF 17
5. Sevilla FC 16
6. Cádiz CF 15
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Ansu Fati 4
2. Lionel Messi 4
3. Antoine Griezmann 3
4. Philippe Coutinho 2
5. Sergi Roberto 1
6. Ousmane Dembélé 1
7. Pedri 1
Zobrazit celou tabulku

E-shop

Triko MESSI - PENYA BARCELONISTA černé dětské
Triko MESSI - PENYA BARCELONISTA černé dětské

od 449 Kč

Přejít do e-shopu

 

Chat