Preview přátelský zápas: FC Barcelona – Gimnàstic de Tarragona

Preview přátelský zápas: FC Barcelona – Gimnàstic de Tarragona

Tak je to tady: První zápas Ronalda Koemana na lavičce blaugranas. Přátelský zápas, od kterého většina fanoušků ani odborníků neví, co očekávat.

Koho postaví hrdina z Wembley do základní sestavy? Povolá nejzkušenější hráče, nebo bude chtít vyzkoušet mladíky? Dostane se na plac některá z vycházejících hvězd B-týmu? Objeví se konečně Dembelé? A co Messi?

Odpovědi na všechny tyto otázky se dozvíme v sobotu od 19 hodin.

Čtvrteční trénink probíhal i s dorazivšími  Semedem, Trincaem a Braithwaitem  a nový lodivod barcelonských měl k dispozici poměrně velký výběr z hráčů, se kterými hodlá počítat v následující sezoně. Ale krom Todiba a Umtitiho, kteří dříve neprošli testem na koronavirus a očekávají svolení lékařů, se k týmu ještě nezapojil Pjanic a na seznam "nepoužitelných" se kvůli zranění na tréninku dostal i Ansú Fati. U mladíka je to obzvlášť nešťastné, protože si užil brankovou premiéru v dresu španělské.

Naopak velmi očekávaný je návrat Ousmana Dembélého, která se podle všech informací již dal zdravotně dohromady a měl by být připraven nastoupit od prvních minut. Stojí za to si připomenout, že tento francouzský mistr světa měl být náhradou za Neymara, ale i přesto, že začne v barvách blaugranas již čtvrtou sezonu, zůstal vinou opakovaných zranění za očekáváním.

Už v minulosti proběhlo, že Koemana se chystá hrát ve stylu 4-2-3-1, ale vzhledem k chybějícím hráčům i očekávanému doplnění kádru si budeme muset počkat i na to, zda s tímto stylem nastoupíme i do zápasu proti celku z Tarragony.


Predikce utkání

12. září 2020, 19:00 Estadi Johan Cruyff, Barcelona Review

FC Barcelona

Nàstic

Poslední zápasy


Poslední zápasy
FC Barcelona

14.08.2020 – FC Barcelona 2:8 Bayern Mnichov – Liga mistrů 08.08.2020 – FC Barcelona 3:1 SSC Neapol – Liga mistrů 19.07.2020 – Deportivo Alavés 0:5 FC Barcelona – LaLiga 16.07.2020 – FC Barcelona 1:2 CA Osasuna – LaLiga 11.07.2020 – Real Valladolid 0:1 FC Barcelona – LaLiga

Poslední zápasy
Nàstic

09.02.2020 – Cornellà 1:1 Nàstic – SegundaB 16.02.2020 – Nàstic 1:1 Lleida Esportiu – SegundaB 23.02.2020 – Castellón 3:2 Nàstic – SegundaB 01.03.2020 – Nàstic 2:1 Valencia II – SegundaB 08.03.2020 – La Nucía 2:0 Nàstic – SegundaB


Zdroje: fcbarcelona.es, mundodeportivo.com, sport.es, goal.com



Komentáře

Ak nájdete, hoďte potom link, prosím...

12.09.2020, 10:43
MarcoFCB dede

live-stream365.com Tady pak určitě něco bude

12.09.2020, 15:14
Messias19
Člen fanklubu

youtu.be

12.09.2020, 19:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

Monchu odchádza na hosťovanie do druhej ligy

Záložník a niekdajší kapitán Barçy B Monchu odchádza na ročné hosťovanie do druholigovej Girony. 


Jorge Cuenca prestupuje do Villarealu

20-ročný španielsky obranca Jorge Cuenca opúšťa Barcelonu a pripojí sa k španielskemu Villarealu. Prestupová čiastka je 2,5 milióna eur + 4 milióny v bonusoch a 20% z budúceho predaja. Villareal ho hneď vzápätí poslal na hosťovanie do Almerie.


Moussa Wagué putuje na hosťovanie do Grécka

Klub oficiálne potvrdil to, čo včera začali avizovať španielske médiá - pravý obranca Moussa Wagué smeruje na ročné hosťovanie do gréckeho klubu PAOK Solún.


Barça uzavrela dohodu s Mallorcou

Túto sezónu musia mať kluby kvôli protipandemickým opatreniam k dispozícii alternatívny štadión, ak by situácia nedovoľovala otvoriť ich vlastný domáci futbalový stánok. Real Madrid uzavrel dohodu s Valladolidom, Atlético Madrid s Realom Sociedad, no a FC Barcelona s Mallorcou. (sport.es)


Griezmann bude nosiť číslo 7

Dnes klub na sociálnych sieťach informoval, že Antoine Griezmann bude obliekať od budúcej sezóny dres s číslom 7. ,,Chcem sa poďakovať Philippemu Coutinhovi, ktorý je nielen skvelý futbalista, ale najmä skvelý spoluhráč," vyjadril sa na Twitteri Francúzsky útočník. 

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. Granada CF 6
2. Real Betis Balompié 6
3. Villarreal CF 4
4. RC Celta de Vigo 4
5. Valencia CF 3
6. CA Osasuna 3
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

E-shop

Hrnek PENYA BARCELONISTA
Hrnek PENYA BARCELONISTA

od 265 Kč

Přejít do e-shopu

 

Chat