PŘIVÍTÁNÍ FUTSALISTŮ V PARDUBICÍCH

PŘIVÍTÁNÍ FUTSALISTŮ V PARDUBICÍCH

Plánované se povedlo a i když za provizorních podmínek, setkali se členové fanklubu se všemi hráči futsalového týmu, realizačním týmem a dvěma členy vedení. 

Není běžné a nestává se každý den, aby futsalisté před plánovaným tréninkem našli čas na to, aby si podali ruce s fanoušky FC Barcelony, podepsali plakát, jehož premiéra se udála právě v České republice a ještě si našli čas na společnou fotografii a zpívání hymny svého klubu.

A jak setkání s futsalisty probíhalo? Po mírném zpoždění vlakového spojení jak z Prahy, tak z Olomouce bylo nutné téměř běžet, aby se stihl časový harmonogram, který byl již dříve narýsován klubem. Naštěstí pro tři zástupce našeho fanklubu Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues - Marušku, viceprezidenta Migueliho a prezidenta fanklubu Valda se zpozdil při svém příjezdu na místo setkání i tým futsalistů. Důvod zpoždění? Liják při odletu.


Samozřejmě nejdříve nás nepřivítali sami futsalisté. Ti byli rádi, že se rychle ubytovali a mohli před tréninkem pozřít nějaké to sousto. Nás nevyjímaje, samozřejmě obrazně, protože po lehké večeři je čekalo právě společné fotografování. V mezičase probíhala diskuse se zástupci vedení klubu - sociální oblasti - na různá témata týkající se nejen futsalu, ale obecně i dění v klubu. Kromě jiného padla zmínka o možném přebudování Nou Campu, síle jednotlivých týmů FC Barcelony, ale také jaké sporty jsou oblíbené v České republice.

Po krátkém posezení se konečně objevili hráči a překvapivě si s každým z členů fanklubu osobně podali ruku a zbyl čas i na krátké seznámení s trenérem. Podepisování zcela nového zatím nepředstaveného plakátu futsalového týmu a rychlá akce s focením a natáčením videa, při kterém se zpívala hymna klubu. Pravda, někteří hráči musí ještě na svém muzikálním projevu zapracovat, ale co se týče samotného futsalu, není třeba mít strachu. Nevyšli z koncentrace a vydali se na trénink za zavřenými dveřmi.

Samozřejmě i poté zbyl čas na probírání dalších otázek týkajících se hlavně nadcházejícího sobotního utkání, ve kterém barcelonští nastoupí proti Chrudimi. A po několikanásobném ujištění jsme dostali odpověď, kterou jsme chtěli slyšet. Čím blíže budeme hráčům a čím více budeme fandit na stadionu, tím větší může být odměna při odchodu futsalistů ze stadionu do autobusu. Pro potřeby autogramů doporučujeme fix s dostatečnou náplní!

Nakonec se sluší a patří poděkovat všem, kteří se setkání zúčastnili.

Valdemar Adamiš
prezident
Penya Barcelonista Lleó de Dues Cues

Needitované video ze setkání: http://www.youtube.com/watch?v=wAJS5h7-RLg




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Athletic Club 0
2. Club Atlético de Madrid 0
3. CA Osasuna 0
4. Deportivo Alavés 0
5. CD Leganés 0
6. RCD Espanyol de Barcelona 0
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

Zobrazit celou tabulku

 

Chat