Puyol je nakloněn příchodu Neymara i Griezmanna

Puyol je nakloněn příchodu Neymara i Griezmanna

Carles Puyol podal před začátkem pondělního turnaje ve sportu padel, kde se mimo jiné setkal i s bývalým prezidentem jeho milované Barcelony, Joanem Laportou, rozhovor a v něm se vyjádřil k možnému návratu Neymara, příchodu Antoina Griezmanna, Ousmanovi Dembélém a vzájemné souhře všech těchto ofenzivních es.

Všichni hráči věří, že když dělají rozhodnutí, konají to nejlepší a když jej udělají, jsou o tom přesvědčeni. Neymar je skvělým hráčem, který dokáže být rozdílovým. V Paříži nedokázal předvést své nejlepší výkony kvůli zraněním, ale pořád toho má ve fotbale co předvést,“ pravil Carles Puyol na adresu Neymara Júniora, jenž se rozhádal s vedením PSG a chystá se odejít.

V Barceloně se má každou chvíli oznámit i přestup Francouze Antoina Griezmanna. „Pokud přijde, fanoušci budou stát za ním a jakmile dá gól, každý si jej zamiluje,“ myslí si legendární kapitán FCB a to i přes fakt, že útočník Atlétika Madrid před rokem katalánský celek odmítl. „Skvělí hráči dokáží hrát spolu, ale vždy je zapotřebí najít rovnováhu – a to je práce trenéra. Sezona je dlouhá, hraje se dost zápasů, objeví se hodně zranění a tak čím více je hráčů, tím lepší je kádr a tím snadněji přicházejí výsledky,“ dodával jednačtyřicetiletý Puyol.

Posledním tématem byl Ousmane Dembélé, jemuž posledně okomentoval fotku na Instagramu, kde byl zachycen při prvním tréninku v novém ročníku. „Pokud se mu budou vyhýbat zranění a je soustředěný, je jedním z nejtalentovanějších hráčů na světě. Když jste mladý tak si některé věci neuvědomujete, ale pokud je o týden dříve zpátky v tréninkovém procesu, chce tím říct, že se snaží zlepšit a to je skvělé, jelikož je rozdílovým hráčem.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat