RAKITIČ: MÝM SNEM JE NAVŽDY ZŮSTAT V BARCE

RAKITIČ: MÝM SNEM JE NAVŽDY ZŮSTAT V BARCE

Během včerejší slavnostní události pořádané barcelonským deníkem Mundo Deportivo přebral Ivan Rakitič z rukou pořadatelů cenu pro nejlepšího hráče svého týmu. Chorvatský středopolař při této příležitosti pohovořil o své nové smlouvě, o celkové situaci v Barceloně a vyjádřil se rovněž k pískotu na madridského kapitána Ramose v Seville.

Nový kontrakt

"Mým snem je zůstat zde navždy. Momentálně prezident klubu a můj agent Artuto Canales domlouvají podrobnosti k oboustranné spokojenosti. Věřím, že zde zůstanu."

Budoucnost Luise Enriqueho

"Pro mě by bylo nejlepší, kdyby se rozhodl zůstat. Zná mě velmi dobře a byl to právě Lucho, kdo mě sem přivedl. Za všechno mu mnoho vděčím. Známe se dobře a smýšlíme podobným způsobem."

Pozice náhradníka

"Nejsem na pozici náhradníka zvyklý a popravdě se mi moc nezamlouvá. Je to ovšem něco, s čím se musím smířit, i když je to pro mě těžké. Nerad sedím na lavičce, ale tvrdě jsem na sobě pracoval a ukážu trenérovi i spoluhráčům, že mi mohou důvěřovat. Doufám, že se mi povede ukázat v tom nejlepším světle."

Real Madrid

"Stále mají v lize více bodů než my. Chceme být první, a proto osobně preferuji soustředit se jen na naše výkony. Stále je před námi hodně zápasů. Jsme klidní."

Pískání na Ramose v Seville

"Se mnou to nemá nic společného. Obecně jsem s fanoušky Sevilly více než spokojen. Ohledně pískání na Ramose nemůžu nic říct. Sám sebe počítám jako velkého fandu Sevilly. Ne jen nyní, kdy jde všechno podle jejich představ, ale byl jsem fanouškem, i když na stadion chodilo jen 14 tisíc diváků. Zažil jsem toho v Seville opravdu mnoho a vždy budu klubu i fanouškům přát jen to nejlepší."


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
27. Ferrán Torres 7
30. João Félix 7
49. Raphinha 5
52. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat