Ranní přehled španělských novin (14. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (14. 7. 2020)

Co dnes píšou ve Španělsku? Pojďme se na to ve stručnosti podívat.

SPIS LAUTARO, hlásá Mundo Deportivo.

  1. Útočník je stále prioritou Barcelony a může si vynutit odchod, klub však nejprve musí prodávat.
  2. Todibo, Rafinha, Neto, Wagué, Rakitić, Umtiti a Vidal jsou hráči, na kterých může vydělat.
  3. Cena Argentince je 70 milionů + 41 milionů v podobě Juniora Firpa, kterého odsouhlasil Inter. 

Milán má zájem o Emersona. Neymar se chce stále vrátit. Piqué zkoušel wakesurf na vodní nádrži Sau. Vytrpěné vítězství pro Real - Los Blancos vedli 2:0 po čtvrt hodině, nakonec ale trpěli. CAS zrušil trest Manchesteru City. Po zaplacení pokuty ve výši 10 milionů EUR můžou Angličané hrát evropské poháry. Real Sociedad vyhrál a vrací se do boje o Evropu. Pellegrini prohlásil: "Přišel jsem na pomoc."

ODCHOD UMTITIHO - Barça chce letos v létě Francouze prodat a podepíše prvotřídního obránce k posílení obrany. Klub je ochotný jej na sezónu vypůjčit a v Itálii mají zájem Neapol, Lazio, Řím a Torino. Barça a Inter odložili jednání o Lautarovi do srpna. Real vyhrál a má titul na dosah ruky. Ženský tým Barcelony začíná přípravu na Ligu mistrů. CAS zrušil trest pro Manchester City, který si zahraje evropské poháry. 

ŽOLÍK - záložník, krajní obránce, křídlo a nyní střed. Sergi Roberto je všestranný hráč nepostradatelný pro Setiéna. Trenér je spokojený s všestranností a formou hráče, který ve zbytku unaveného týmu vyniká.  City mají u CAS štěstí a budou hrát Ligu mistrů. Espanyol sníží mzdové náklady o polovinu, i když má v porovnání s týmy Segundy nejvyšší rozpočet. 

MISTŘI NA DOHLED - vítězství s Granadou je devátým vítězstvím v řadě Zidanových svěřenců. Krásné góly Mendyho a Benzemy na začátku zápasu. Courtois a Ramos zabránili remíze. Šok od UEFA - CAS zrušil trest pro City, kteří si zahrají Ligu mistrů. Finanční fair play je na pochybách. Sevilla si opět zahraje Ligu mistrů. Pellegrini přebírá nový Betis. Chilan byl představen: "Musíme bojovat o evropské poháry." Seriál Marcy "Hrál jsem s...Johanem Cruyffem" - "Ano, kouřil v šatně...a kdo by mu něco řekl? Byl to Cruyff."

PŘIPRAVENI- Realu Madrid chybí jedno vítězství, aby vyhrál ligu díky trefám Mendyho a Benzemy. Zidanovi hráči byli v prvním poločase mnohem lepší než soupeř a ve druhé půli hodně trpěli. CAS ruší dvouletý zákaz evropských pohárů pro City.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Byl jsem velkej fanoušek Sama, ale bohužel už nebude hrát jako před zraněním a je to velká škoda! Byl fantastickej..........teď jestli ho prodáme tak za 25 a budeme rádi........hrůza děs!

14.07.2020, 09:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat