Ranní přehled španělských novin (15. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (15. 7. 2020)

Dnešní přehled titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Pojďme se na to podívat.

SUÁREZ STŘÍLÍ - po překonání Kubaly Uruguayec analyzuje současnou podobu Barcelony. "Ligu jsme si nechali utéct, nehledáme výmluvy." "Messi by chtěl vítězný projekt, který ho nadchne." "Když budeme hrát na naší úrovni, můžeme bojovat o Ligu mistrů." "Griezmann je v šatně velmi oblíbený a má naši podporu."

Nový dres na scéně. Dresy jdou ode dneška do prodeje v oficiálních obchodech Barcelony. Známý González Fuertes bude opět zodpovědný za VAR v zápase Realu Madrid proti Villarealu. Slovní přestřelka Pepa, Kloppa a Mourinha po rozhodnutí CAS ohledně City.

"V LIZE MISTRŮ MUSÍME HRÁT NA ÚROVNI KLUBU" - i Sport přináší rozhovor se Suárezem. "Nikdy se mi ani nesnilo, že se zapíšu do historie klubu, naplňuje mě to hrdostí." "Dostal jsem se sem díky své vytrvalosti, kdykoliv jsem padl, zvedl jsem se." "Díky své povaze a tomu, jaký jsem, se budu snažit v Barceloně zůstat, dokud dokážu týmu pomáhat." "Vyhrát ligu je téměř nemožné. Musíme být sebekritičtí. Pokud ji nevyhrajeme, je to kvůli tomu, že jsme si ji nechali utéct." "Líbí se mi rozlosování Ligy mistrů, vedli jsme si dobře proti teoreticky silnějším soupeřům, ale nejprve nás čeká Neapol, což není snadný soupeř." "Lautaro je skvělý hráč, pomůžeme mu s adaptací, pokud přijde."

Dembélé už trénuje na hřišti. Guardiola kritizuje Tebase.

"CÍLEM BYLO, JE A BUDE BOJOVAT O MISTROVSTVÍ SVĚTA" - L'Esportiu dnes na titulní stránce dal prostor Albertu Tenasovi, vedoucímu závodníkovi Moto3. Wu Lei, mezi pokračováním a návratem do Číny. Gustavo Maia je novým Brazilcem v Barceloně. Navzdory špatným zkušenostem s brazilským fotbalem klub přivedl devatnáctiletého hráče ze Sao Paula. Šachovnice je historií - design nových dresů opouští kontroverzní vzor a vrací se ke svislým pruhům.

OSLAVY DOMA - instituce jednomyslně volají po vyhýbání se hromadným oslavám. Real žádá fanoušky, aby nešli do Cibeles, pokud vyhraje Ligu. CSD, RFEF, La Liga, radnice...žádají zodpovědnost za oslavy, které se blíží. Penaltové období - 145 penalt je rekordem Primera División. Trochu Messiho je hodně - nejlepší střelec i nahrávač La Ligy měl podíl na polovině gólů Barcy. 

ŠEST KLÍČŮ K LIZE - 1. 61% držení míče a pouze tři střely soupeřů za zápas. 2. Zidane využil čtyři různé systémy k zapojení všech hráčů. 3. Nový rekord La Ligy: góly vstřelilo 21 různých hráčů. 4. Spolehlivý Courtois o krok blíže ke třetí Trofeo Zamora. 5. Ramos je lídrem obrany, kromě toho vstřelil 10 gólů. 6. Nejlepší Benzema: 19 zásahů a magický kop na Cornelle. V současné době má Real devět výher v řadě, vstřelil 19 branek a obržel pouhé tři. Klub žádá fanoušky, aby nešli do Cibeles, pokud vyhrají Ligu. Ženský tým Realu Madrid začíná s osmi posilami. Cílem je zajistit si místo v Lize mistrů. Chelsea nabízí 100 milionů eur za Oblaka. Klub chce do operace zahrnout Kepu.


Zdroje: fcbarca.com, mundodeportivo.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
53. Fermín López 5
55. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat