Ranní přehled španělských novin (16. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (16. 7. 2020)

Dnešní přehled titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Pojďme se na to podívat.

MEČBOL - Mundo Deportivo hlásí, že Barcelona musí vyhrát s Osasunou a doufat, že Real jí doma pomůže a natáhne ligu až do posledního kola. Messi (22 gólů) a Benzema (19) hrají o Pichichi, zatímco Setiéna příští rok uvidíme na Camp Nou. Deník dále píše o důvodech, proč by měl Junior Firpo odejít do Interu. Nélson Semedo je znovu na cestě k prodloužení smlouvy. Na sezónu 2020/2021 zůstane zachována možnost pěti střídání. FIFA již toto pravidlo schválila, bude platit na všechny soutěže.

MEČBOL - Sport také píše o tom, že Barcelona musí porazit Osasunu a doufat v klopýtnutí Realu, aby mohla nadále snít. Los Blancos vyhrají ligu, pokud porazí Villareal, který vyhlíží evropské poháry. Frenkie de Jong, Arthur a Ansu Fati se vrací do nominace. Klíčová bitva o místa v evropských pohárech, kde postupuje šest týmů. Espanyol pokročil v jednání s Vicentem Morenem.

NEVYHNUTELNÉ - L'Esportiu uvádí, že Barcelona je zodpovědná za to, aby Realu neusnadnila získání titulu. Barcelonští však musí porazit Osasunu a Los Blancos by museli proti Villarealu klopýtnout. Setién: "Přijímám svůj díl zodpovědnost, ale ne celá leží na mně. Svou budoucnost vidím zde." Tomić, odmítnutý Barcelonou, bude hrát v Joventutě. Vicente Moreno je preferovanou volbou na post trenéra Espanyolu. Má stále smouvu s Mallorcou, ale chce odejít, i kdyby se jeho tým zachránil.

JDEME NA ŽIVOT A NA SMRT - Marca hlásí, že Real se dnes může stát mistrem. Stane se tak, pokud porazí Villareal. Di Stéfano může být svědkem 34. ligového trimfu Los Blancos. Zidane všechny přesvědil, že liga je prioritou. Po obnovení La Ligy v ní debutovalo 17 mladíků. Barce zbývá jen vyhrát...a modlit se. Setién prohlásil, že i v příští sezóně bude trénovat blaugranas.

MADRID HLEDÁ KO - AS informuje, že Zidanův tým vyhraje 34. titul, pokud porazí Villareal, který poslední čtyři zápasy venku vyhrál. Barcelona je podle deníku na lopatkách a má zkusit Evropu. Atlético se proti Getafe podívá do zrcadl.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat