Ranní přehled španělských novin (17. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (17. 7. 2020)

Dnešní přehled titulních stran španělských deníků, samozřejmě ve znamení titulu Realu Madrid, ale také výbuchu Messiho, který byl po prohře s Osasunou velmi kritický.

MESSI VYBUCHUJE - Mundo Deportivo cituje kapitána Barcelony po porážce s Osasunou: "Už jsem říkal, že pokud budeme takhle pokračovat, Ligu mistrů nevyhrajeme, ale nestačilo to ani na La Ligu." "Prohráli jsme intenzitou. Pokud chceme vyhrát Ligu mistrů, musíme změnit spoustu věcí a být sebekritičtí." Madrid mistrem. Los Blancos získali další pochybný trestný kop a nezklamali, získali 34. titul, třetí za posledních 12 let. Mallorca padá do druhé ligy. Doprovodí ji Celta nebo Leganés.

"TAKHLE TO NEJDE" - Barça uzavřela smutnou ligovou sezónu porážkou od Osasuny, která hrála v deseti. Messi byl velmi sebekritický: "Chápu, že lidem dochází trpělivost, protože jim nejsme schopni nic dát." Quique Setién: "Doufám, že povedu Barcelonu v Lize mistrů." Madrid, mistr VARu. Rufete pokračuje v řadě porážek. Mallorca padá do Segundy a Legánes se drží. Athletic bez evropských pohárů.

„LIDEM DOCHÁZÍ TRPĚLIVOST, PROTOŽE JIM NIC NEDÁVÁME" - Messi popisuje úpadek Barçy viditelný v zápase s Osasunou v den, kdy bylo potřeba vyhrát, aby se bojovalo o titul, který tak vyhrál Real. Espanyol: Ať už naše trápení skončí.

NEZAPOMENUTELNÉ! - Real vyhrál ligu koronaviru, svůj 34. titul, který si zasloužil. Benzema vstřelil dva góly a bude bojovat s Messim o Trofeo Pichichi, nyní mu chybí dva góly. Zidane: "Vítězství v lize je skvělé." Messi: "Už jsem říkal, že s takovouhle hrou bude těžké vyhrát Ligu mistrů, ale nestačilo to ani na La Ligu. Pokud se něco nezmění, neporazíme ani Neapol." Zidane: "Španělská liga chutná lépe než Liga mistrů."

A JE JICH 34! - Real získal výhrou nad Villarealem titul, což byla 10. výhra v řadě po obnovení soutěže. Barça prohrála s velmi úspěšnou Osasunou. Messi žádá o sebereflexi: "Musíme toho hodně změnit." Zidane: "Tento titul mi udělal větší radost než Liga mistrů." Messi po další prohře: "Jsme slabý tým, prohráváme v intenzitě. Musíme být sebekritičtí, nejprve hráči, ale pak také celkově. Říkal jsem, že nedokážeme vyhrát Ligu mistrů, ale nestačilo to ani na La Ligu. S takovou proti Neapoli prohrajeme. Hodně se toho musí změnit. Fanouškům dochází trpělivost, to je normální, protože jim nic nedáváme. Snažíme se a nejde nám to. V mnoha zápasech jsme poztráceli body."


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat