Ranní přehled španělských novin (20. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (20. 7. 2020)

Dnešní přehled titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Pojďme se na to podívat.

PAKT O LIZE MISTRŮ - Messi se setkal se Setiénem a oba se domluvili na spojení sil v boji o titul. "Byli jsme sebekritičtí, teď je čas pracovat," říká kapitán. Messi získal 7. Pichichi. Dvěma góly proti Alavésu si zajistil trofej už po sedmé, čímž se dostal před Zarru. Barça B postoupila do dalšího kola play off a bude se spoléhat na Ansua, Riquiho a Arauja. Leganés padá po další odpuštěné penaltě pro Madrid. Ante Tomić odchází do Juventusu.

TAKHLE ANO! Barca si znovu udělala radost gólovou nadílkou. Tým měl znovu dobrý pocit, stejně jako Setién, a ligu zakončil gólovými hody a fotbalem, který by mu mohl pomoci v boji o Ligu mistrů. Messi se sedmým Pichichi: "Udělali jsme krok vpřed, co se postoje a odhodlání týká. Tohle je cesta a s takovou touhou nás nemůže nikdo porazit." První krok Barçy B k postupu do Segundy. Sabadell také pokračuje a porazil Atlético B na penalty. Madrid remizoval a Leganés padá.

V PRAVÝ ČAS... Gólová nadílka Barçy na konci sezóny proti soupeři, kterému nešlo o nic. Messi si rozuměl s Riquim a Ansuem a zajistil si sedmou trofej Pichichi. Rouzloučení Espanyolu s první ligou bezgólovou remízou, která zachránila Celtu. Barça B a Sabadell se připují ke Cornelle a nadále bojují o postup do Segunda División. Terrassa porazila Europu a bude hrát proti Hospitaletu o postup do Segundy B.

JON RAHM SVĚTOVOU JEDNIČKOU - 30 let a 11 měsíců po Ballesterosu se na pozici světového lídra vrací Španěl. Historických 7 Pichichi, Messi jej včera potvrdil dvěma zásahy. Trofeje Marcy: Trofeo Zarra - Gerard Moreno (18 gólů), Trofeo Zamora - Coutois (0,59 gólu na zápas), Trofeo Miguel Munoz - Zidane a Lopetegui, Trofeo Guruceta - Pizarro Gómez. Leganés byl v zápase s Realem krůček od zázraku. Dvakrát vyrovnalo a takový konec si nezasloužilo, rozhodla však špatná muška a VAR. Granada si zahraje Evropskou ligu. Cartagena postupuje do Segundy!

ÚSPĚCH VŠECH - La Liga končí v uspokojivé formě, i když ji poznamenala epidemie. Leganés padá po remíze s Realem, zápas doprovázely kontroverze. Atlético a Sevilla doprovodí Real a Barçu do Ligy mistrů. Villarreal, Real Sociedad a Granada si zahrají Evropskou ligu. Messi, pichichi.

 

 


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat