Ranní přehled španělských novin (21. 5. 2020)

Ranní přehled španělských novin (21. 5. 2020)

Máme zde další den a ten začneme znovu přehledem titulních stran novin Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, AS a Marca.

Mundo Deportivo dnes píše o tom, že pokud se sečtou všichni hráči na hostování a ti nově koupení, dostaneme se na cifru 35, zatímco Real Madrid má ještě o 7 více. Při rozhodování kdo odejde bude klíčové omlazení kádru a snížení mezd. Pjanič měl údajně Leonardovi sdělit, že „půjde jenom do Barcy“. Inter preferuje místo Nélsona Semeda Júniora Firpa. Ohledně Balea se objevují zmatky - zatímco Real jej chce prodat, on odejít nechce. David Aganzo z AFE prohlásil, že i přes svou kauzu „samozřejmě nebude rezignovat“ a poslíček pizzy, který měl „otrávit“ Jordana vše popírá.


Todibo bude prvním prodejem,“ tvrdí Sport. Obránce je jedním z nejžhavějších jmen na přestupovém trhu a obdržel dobré nabídky z Premier League. Barca na něm hodně vydělá, jelikož jej koupila za pouhý milion a prodá za více než 25. „LaLiga se pravděpodobně vrátí mezi 12. a 19. červnem. Nejsem ve válce se Sandrem Rosellem, on mě nezajímá,“ řekl Jaume Roures, zakladatel Mediapro. Pjanič měl videohovor s PSG a Zidane se poprvé po koronavirové pauze nechal slyšel, že „se pokusí něco vyhrát, jelikož to mají v DNA“. Aduriz pak nečekaně oznámil konec kariéry.


L'Esportiu umístilo na první stránku Ivana Rakitiče, jenž je opět na listině těch, kteří mohou opustit klub - jako je tomu za poslední dva roky pravidelně. „Je poctou moci se připojit k takovému ambicióznímu a radostnému projektu,“ řekl nový kouč Mataró Dani Ballart. Robert Martínez prodloužil smlouvu s belgickou reprezentací do roku 2022. Legendární lišák ve vápně v barvách Athletiku, Aritz Aduriz, končí kariéru ve věku 39 let. Rosa Tamburini opouští po pětadvaceti letech Sant Cugat a v Manrese věří svému sportovnímu řediteli, třicetiletému Xevimu Pujolovi. Spar Girona pak prodloužil smlouvu s Adou Elonuem, nejkompletnějším basketbalistou v celku.


Poslední Adurizův let,“ píše Marca k tomu, že symbol Bilbaa ohlásil, že pověsí kopačky na hřebík a to rychleji než čekal. Důvodem bylo vložení kyčelní protézy. Nesplní si tak svůj sen zahrát si ve finále Copy del Rey. Zidane tvrdí, že „vyhrát vše je v naší DNA“ a dále madridský plátek přináší příběh fanouška Realu, který v průběhu návštěvy svého syna v nemocnici zvolal pokřik městského rivala „Aupa Atléti“. A poslední zpráva - roušky budou nově ve Španělsku povinné, ovšem ne pro běhání - po vzoru ČR.


Operace Manchester“ hlásí titulka AS. Zidane připravuje své svěřence na jediný cíl - aby byli na zápas proti City, jenž se uskuteční v srpnu, v nejlepší možné formě. „Pokusíme se něco vyhrát, je to v klubové DNA,“ tvrdí francouzský kouč. „Takto končí nezapomenutelná cesta,“ píše periodikum k ohlášení konce kariéry Aritze Adurize v devětatřiceti letech. Arsenal by přijal nabídku za Lacazetta výměnou za Lemara. A také druhý deník z hlavního města informuje o prodloužení stavu nouze ve Španělsku a o tom, že masky budou od šesti let povinné a musí se nosit pokaždé, kde si nemůže udržet odstup.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

super, díky!smiley

21.05.2020, 10:19
Pajinos Luis

v pohodě, není třeba děkovat smileypokud o tu rubriku bude zájem a bude mít čtenost, pak není problém ... už jsem si domluvil náhradu, když bych náhodou nestíhal, ale přes ten týden se to dá (horší o víkendech, kdy je hodně zápasových věcí + já se snažím oba dny být co nejméně na PC)

21.05.2020, 10:40

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. Girona FC 74
3. FC Barcelona 73
4. Club Atlético de Madrid 67
5. Athletic Club 61
6. Real Sociedad de Fútbol 54
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 18
3. Alexander Sørloth 17
4. Robert Lewandowski 17
5. Ante Budimir 16
29. Ferrán Torres 7
32. João Félix 7
50. Raphinha 5
52. Fermín López 5
54. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat