Ranní přehled španělských novin (21. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (21. 7. 2020)

Zveme vás opět ke krátkému přehledu titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca či AS? Pojďme se na to podívat.

MESSI 1001 - Mundo Deportivo informuje o tom, že Leo Messi za svou kariéru odehrál už přes 1000 zápasů za Barcelonu a Argentinu. Ve svých 33 letech má na svém kontě 703 gólů a 298 asistencí. Hvězda z Rosaria pokračuje v psaní historie a se svým sedmým Pichichi dohnala legendy jako jsou Müller a Eusebio. Sedm fotbalistů Fuenlabrady bylo pozitivně testováno na koronavirus. Zápas s Deportivem musel být odložen.

KAPITÁN MESSI - Sport uvádí, že Argentinec byl strůjcem změn, které mají vést ke sjednocení týmu a výhře nad Neapolí. Historický střelec - Leo jako první hráč La Ligy slaví sedmé Pichichi. Zápas Deportivo - Fuenlabrada odložen kvůlu sedmi pozitivním testům na koronavirus. Rozhořčení panuje kolem toho, že zbytek zápasů se odehrál a potvrdil tak sestup Galicijců do Segunda B. Ronald Araujo posílí barcelonskou rezervu v boji o postup, zatímco Puig a Fati zůstavají s prvním týmem.

7 OD NENASYTNÉHO - Messi zanechal Zarru za sebou a je hráčem s nejvíce Pichichi. 25 gólů je Messiho nejslabší číslo, které mu umožnilo získat tuto trofej. Riqui Puig a Ansu Fati nebudou hrát play off za Barcelonu B a Clement Lenglet má jen drobné zranění. Almería bude soupeřem Girony v boji o postup do Primera División, zatím ale není známo, kdy se zápas odehraje kvůli pozitivním testům na koronavirus ve Fuenlabradě.

JEŠTĚ NENÍ KONEC - Marca píše, že znepokojivý scénař opětovného růstu v celém Španělsku se dotkl i fotbalu, protože zápas Deportiva proti Fuenlabradě byl kvůli pozitivním testům na koronavirus odložen. Rozuzlení Segunda División bude muset počkat kvůli sedmi pozitivním testům u hráčů Fuenlabrady, kteří musí strávit karanténu v Coruni. Jejich tým potřebuje bodovat, aby se dostal před Elche. Deportivo padá, ale podá stížnost. Numancia také druhou ligu neudržela. "Zizoua není možné nemilovat" - deník představuje sérii, ve které Zidanovi kolegové připomínají jeho kvalitu a charakter coby skromného vůdce. Real Madrid je v "režimu City." Klíčem k dohnání ztráty má být návrat Hazarda a udržování fyzické kondice.

KORONAVIRUS OHROZIL SEGUNDU - AS uvádí, že La Liga a RFEF rozhodli o odložení zápasu Deportiva proti Fuenlabradě kvůli dvanácti pozitivním výsledkům na koronavirus, neodložili však celé kolo. Galicijci padají i bez odehraného zápasu, a to kvůli výhrám Luga a Albacete. Některé kluby se domnívají, že soutěž byla narušena. Huesca a Cadiz postupují do Primera División, zatímco Racing, Extremadura, Deportivo a Numancia padají do Segunda División B. Gareth Bale komplikuje svůj prodej, protože se nechce vzdát jediné penny ze své dvouleté smlouvy. Zlatý míč se letos poprvé od roku 1956 nebude udělovat.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat