Ranní přehled španělských novin (22. 5. 2020)

Ranní přehled španělských novin (22. 5. 2020)

Nový den začneme jak jinak, než přehledem toho, co píší Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, AS a Marca.

Semedo je nejžádanější,“ tvrdí Mundo Deportivo s odkazem na to, že pravého beka chce spousta velkoklubů a může tak být „klíčem“ k přivedení Lautara či Pjaniče. Jeho hodnota stále roste vzhledem k nedostatku hráčů na této pozici na přestupovém trhu. Zajímá se o něj Juventus, Bayern, City, PSG a Inter. Příští týden půjdou do prodeje barcelonské roušky. „V Barceloně se cítím velice dobře,“ říká Arturo Vidal, zatímco Zidane je koučem s nejmenším počtem rotací. „90 % sudích fandí Realu,“ otiskl deník rozhovor s bývalým rozhodčím a mezi nejlépe placenými cyklisty je Španěl Valverde až osmý.


Odemknutý ter Stegen,“ píše Sport v návaznosti na fakt, že brankář odložil spolu s klubem své rozdíly a jsou blízko sjednání nové smlouvy do roku 2025. Barcelona doufá, že se jí povede dosáhnout dohody v červnu a Němcova výplata poroste každým rokem. „Ještě nejsem připravený na to odehrát zápas,“ řekl de Jong. Inter mezitím vyjednává s Cavanim, jenž by nahradil Lautara a Zidane bude v rozmezí tří měsíců bojovat o své místo. Marc Marquéz se pak opět dostal na svou motorku.


L'Esportiu označuje Frenkieho de Jonga za „svatého“ a jednoho ze tří nedotknutelných v týmu FCB, který bude hrát více důležitější roli, jelikož jeho styl se shoduje s tím klubovým. Tebas chce, aby koncem týdne trénovaly týmy už kompletně. Kandidátkou na šéfa španělské volejbalové federace je Maribel Zamorová, kterou následně vyrazil šéf katalánské federace. A ještě jednou volejbal - Sant Cugat a CVB Barca sestupují, zatímco Barca s Vall d'Hebron se poperou o superligu. Celkem pětasedmdesát klubů chce otevřít bazény v rámci první fáze rozjetí ekonomiky a tlačí na vládu. FEEC nerozumí licencím těch, co trénují a Guillem Jou tvrdí, že „zahrát si proti ACB Gironě by byl skvělý zážitek“.


Florentino provedl inspekci,“ píše Marca k tomu, že prezident Realu navštívil první trénink po návratu do práce. Kapitánka ženského výběru Barcy, Vicky Losadová, se domnívá, že titul jim udělený je logický. „Domníváme se, že jsme vyhráli férově, jelikož jsme byli lepší.“ Diego Costa využil karantény a je ve skvělé formě. Barcelona je optimitická ohledně získání Lautara s Pjaničem a klub věří, že dokáže dotáhnout oba transfery. Carroll už strávil 10 let u basketbalového výběru Realu a zůstane zde další rok po prodloužení smlouvy.


Real nelze považovat za poražený,“ stojí na titulce AS. Autorem těchto slov je Bernardo Silva ze City. „Nikdo nemá v Lize mistrů více zkušeností, než Real. S Guardiolou měníme každý zápas taktiku. Cena Joaa Félixe je férová, opravdu tak moc stojí,“ dodal. Další ochrana rozhodčích aneb Svaz schválil větší pokuty pro ty, co napadnou sudího. „Alonso pomůže Sainzovi,“ tvrdí Domenicalli, jenž v novém jezdci Ferrari vidí budoucnost. Sezóna NBA se může dohrát v Orlandu za účasti Disneyho a ve Španělsku se budou používat speciální počítačové programy proti podvodům a podvodníkům v průběhu závěrečných zkoušek.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Nikde žádný Neymar. Jakto????smileysmiley

22.05.2020, 08:19
Pajinos MarcoFCB

nestraš s tou čarodějnicí smileybuďme rádi, že je klid - i když ten Pjanič se tam objevuje taky nebezpečně často smiley

22.05.2020, 08:30
Tarja MarcoFCB

Neymar uz nejakou chvili celkove opadl, ted frci Pjanic :D

22.05.2020, 09:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat