Ranní přehled španělských novin (23. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (23. 7. 2020)

Zveme vás k dnešnímu krátkému přehledu titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca či AS? Pojďme se na to podívat.

TLAK NA DEMBÉLÉHO - Setiénovou prioritou je uzdravení Francouze, aby mohl hrát proti Neapoli nebo alespoň ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Ousmane nehrál od února a jeho návrat je podle trenéra klíčem k šancím na Ligu mistrů. Předposlední krok Barçy B k Segunda División: dnes od 20:00 proti Badajozu. CSD obviňuje La Ligu a Fuenlabradu a komise zahajuje vyšetřování. Tokio varuje, že Olympijské hry nejsou v současném prostředí pandemie možné.

SMĚNNÝ OBCHOD V OBRANĚ - Barça chce získat Erica Garcíu a je připravena vyjednat novou dohodu, tentokrát se zahrnutím Semeda a Cancela, aby obchod usnadnila. Stoper City má smlouvu ještě na rok a je zcela připraven na návrat k blaugranas. Barça už má v La Lize více branek než Real Madrid. Další finále Barçy B v boji o postup. Pedri: "Mým cílem je zůstat v Barceloně." Ramos chce v nové smlouvě 17 milionů ročně.

IMPULS RIQUI - L'Esportiu píše, že Riqui je jedním z mála hráčů, kteří se zlepšují a bude tvořit základ v Lize mistrů spolu s Rakiticem, De Jongem a Sergi Robertem - jedinými záložníky, kteří jsou k dispozici na zápas s Neapolí. Sportovní sektor jde k soudu, aby mohl otevřít svá zařízení. Rozhodnutí o uzavření kvůli koronaviru je neopodstatněné a nespravedlivé. La Liga odložila zápas Girony s Almerií, ale neuvedla nový termín. Espanyol: Vicente Moreno s klauzulí milion eur.

JAKO BLÁZEN DO ZLATÉ KOPAČKY - Cristianovi do páté trofeje chybí pět branek. Má čtyři zápasy na to, aby předběhl Lewandowského. Útočník Bayernu má 34 gólů a CR7 má s Immobilem po 30. Dohoda s prezidentem: Zidane zůstává v Realu. La Liga obviňuje CSD z neloajality a reaguje na obvinění ligy a Fuenlabrady. Fuenlabrada se brání: "CSD předhazuje nepravdivá obvinění." Deportivo a Numancia požadují rozšíření ligy na 24 týmů. Elche zase požaduje, aby byl zápas madridského týmu uznán za prohraný. 

DOŠLO K ZÁVAŽNÉ CHYBĚ - CSD říká, že Fuenlabrada by neměla cestovat a ohrožovat zdraví dalších lidí. Klub tvrdí, že obvinění jsou "nepravdivá". Tebas připomíná, že navrhoval pozastavit celé kolo. Radnice v Coruni se obrátila na prokuraturu. Sportovní komise zahajuje vyšetřování. "Byli jsme si jistí, že budeme nadále vyhrávat i bez Cristiana," shrnuje úspěch Madridu Modric. "Tady u nás nemáme žádná shnilá jablka." Atlético posílí prostřednictvím výměn. Obavy nad kolenem Luise Suáreze.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

marek99
Senior editor

Kokos no ak Lewandowskemu ujde okrem Ballon d'Or aj Bota d'Or smiley Chudák chlap

23.07.2020, 10:30
stockey marek99

nemci maju myslim ze o dva timy menej v lige, takze 4 zapasy ma Lewa minus bohuzial...

23.07.2020, 12:17

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat