Ranní přehled španělských novin (25. 5. 2020)

Ranní přehled španělských novin (25. 5. 2020)

Dnešní ráno zahájíme výňatky z titulních stran Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

Juve se ptá na Dembélého,“ tvrdí Mundo Deportivo. Turínský celek začal zajímat Francouz a to při jednáních o Pjaničovi. Prvním návrhem je hostování a to kvůli historii zranění u křídelníka, o nějž stojí rovněž PSG a Arsenal. Včera umístil Dembélé na web fotku se svým bratrem a agentem při oslavách konce Ramadánu. Juventus se mezitím popere s Realem o Haalanda. Neymar opět mrkl na Barcu a Lautaro měl odmítnout nabídku Interu. Formulová stáj Renault je kvůli krizi v ohrožení a Euroliga dnes hlasuje, zdali se bude dohrávat nebo se zruší. Tebas chce, aby se LaLiga vrátila 11. června sevillským derby a Wernerův hattrick znamenal pro RB Lipsko bůra.



Připravení“ má na titulce Sport. Trenéři jsou překvapení dobrou kondicí hráčů po karanténě a domnívají se, že jsou téměř připraveni nastoupit. Odmlka jim umožnila odpočinout si po fyzické i mentální stránce a tým je přesvědčen, že v průběhu zbývajících jedenácti kol dokáží vyhrát ligový titul. Martínez odmítl poslední nabídku Interu na prodloužení smlouvy a Arthur posílil své rozhodnutí setrvat v Barceloně. LaLiga pracuje na návratu 12. června a předpokládá se, že umožnění návštěvy diváků na zápas Liverpoolu s Atlétikem Madrid vyústilo v jednačtyřicet mrtvých.


L'Esportiu udělal rozhovor s Ricardem Fontem, což je jeden z lidí pracující na kandidatuře Pyrenejí a Barcelony. „Máme všechno pro to, abychom zimní hry zorganizovali.“ Volby nanečisto aneb více než rok do voleb se k dosavadním prezidentským kandidátům na místo šéfa Barcy mohou přidat další lidé, kteří uvažují o kandidátce. Tebas oznámil, že utkání Sevilly s Betisem proběhne 11. června a ti hráči prvně jmenovaného týmu, jenž porušili bezpečnostní nařízení, budou potrestáni. Díky koronaviru přišel Morales z Badalony o status nejstaršího hráče v historii třetí nejvyšší soutěže a Valencia oznámila, že finále Ligy ACB se může uskutečnit u ní při dvanáctičlenných sestavách.


Marca informuje o porušení doporučení v průběhu stavu nouze ve Španělsku v podání čtyř hráčů Sevilly. Sešlost za účasti Ocampose, Banegy, Vasqueze a De Jonga šlo slyšet lidově řečeno „na hony vzdáleně“ a sami hráči uznali svou chybu a omluvili se. „Rádi se vrátíme 11. června zápasem Sevilly s Betisem,“ tvrdí Tebas. Real a Barca se budou snažit o vítězství ve všech posledních jedenácti kolech ročníku. Královskému klubu se to povedlo šestkrát, Kataláncům pětkrát. Ramos a Modrič zrekonstruovali ve Valdebebas rozhodující gól z Lisabonu z před šesti let. Deník dále zveřejnil reportáž na sportovní dokumenty a píše o 20. výročí „sportovních Oscarů“, cen Laureus. Předávat se začaly, když Mandela řekl, že „sport dokáže změnit svět“. Dnes padne rozhodnutí o dohrání či anulaci Euroligy.


AS se v pondělním vydání zaměřil na to, že Achraf Hakimi, jenž hostuje v Dortmundu z Realu, je obráncem s největším počtem gólů. Těch stihl v této sezoně už 8 a k nim přidal 10 asistencí. V Realu má lepší statistiku pouze Benzema. „Ve čtvrtek 11. června bychom mohli odehrát první laligový zápas a byli bychom rádi, kdyby to bylo derby Sevilly s Betisem“ říká Tebas a Charles Leclerc se nepovažuje za jedničku ve stáji Ferrari. „Sainz mě bude dráždit.“ Španělsko nyní vychází z fáze 0 a spousta komunit ukončí brzy svůj nouzový stav.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat