Ranní přehled španělských novin (27. 5. 2020)

Ranní přehled španělských novin (27. 5. 2020)

Středeční zpravodajství zahájíme pohledem na, co píší Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, AS a Marca.

Ocenění,“ oznamuje Mundo Deportivo u stanovených cen za vybrané hráče z áčka, aby byly peníze na Lautara Martíneze. Semedo by všel na 50 milionů, Firpo na 30, Todibo 25, Rafinha 16, Vidal 15 a Wagué mezi 8 a 15. Barcu měl kontaktovat Newcastle kvůli Coutinhovi  Bale se obhajoval, že „golf by neměl být problémem, ale je“. Kimmichova trefa proti BVB přiblížila titul pro Bayernu a vedení barcelonského klubu nabízí kontrakt basketbalistovi Calathesovi - za tři sezony si přijde na 5 milionů eur. Opravdový Armstrong - jeho bývalý asistent v Gironě odhalil cyklistovo tajemství: „Když trénoval, byla to mašina a nikomu nevěřil. Ostatní brali více dopingu.



Nedotknutelný Ansu,“ píše Sport. Klub měl jeho příbuzným sdělit, že nepřijme žádné nabídky na hostování. Zájem o mladého křídelníka měli v Premier League a Borussia Dortmund, ale Fati se může těšit na setrvání s prvním týmem a nová kontrakt. Bayern téměř rozhodl o osudu titulu v Bundeslize a Inter analyzuje nabídky na Lautara. Perarnau opouští Espanyol a Barca nabízí smlouvu Calathesovi.


L'Esportiu vzpomíná společně s Pacem Floresem 12 let po jeho skvělém úspěchu v podobě triumfu v Copě del Rey, který Espanyolu přinesl první trofej po šedesáti letech. „Byl to velmi důležitý pohár pro klub.“ Messi má před sebou minimálně 12 utkání, ve kterých musí dát 16 branek, aby si udržel bilanci alespoň čtyřiceti gólů za sezonu, kterou už si drží 10 let. Bayern vyhrál 1:0 nad Dortmundem a navýšil svůj náskok na čele tabulky. Esquerdinha a Ferrao tvrdě makají v rámci příprav na futsalové playoff a Espanyol se oficiálně loučí s Oscarem Perarnauem z béčka. „Pro mě je nejlepší Aito, ale jsem rád, že přišel Obradovič,“ dodával kouč Sant Adrie, César Ameas.


Marca oznamuje podpis nové smlouvy pro jednoho z hráčů A-týmu. „Casemiro i nadále“ - Brazilec podepsal do roku 2023 na základě dohody z před několika měsíci, nicméně klubová politika zakazuje zveřejňování těchto informací. Real považuje tohoto záložníka za svého klíčového hráče. „Policie tvrdí, že neexistují důkazy,“ říká Borja Fernández, zatímco Espanyol a Leganés si vyměňují dárky po vzoru Getafe, které takto obdarovalo své fanoušky. Bayern vyhrál v Dortmundu po parádní brance Joshui Kimmicha a přiblížil se vítězství v lize.


AS se s vyobrazeným Garethem Balem v golfovém úboru ironicky ptá: „Golf, golf, gól?“ přičemž odkazuje na oslavu postupu na Euro s vlajkou Walesu. Křídlo zažívá nejhorší sezonu v Madridu, když v ní dal pouze tři branky a musí hájit svou vášeň. „Doktoři souhlasí, že mohu hrát golf. Curry jej hraje dokonce v zápasové dny,“ pravil Velšan. Kimmichův gól přiblížil Bayernu bundesligový titul a Haaland se zranil. „Davisův pohár bez fanoušků je nepředstavitelný,“ nechala se slyšet federace, jež věří v zachování turnaje. Nový pracovní zákon pomůže nacházet levnější domy mimo města.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat