Ranní přehled španělských novin (27. 7. 2020)

Ranní přehled španělských novin (27. 7. 2020)

Zveme vás k dnešnímu krátkému přehledu titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca či AS? Pojďme se na to podívat.

ERIC, TEĎ NEBO V LEDNU - Barça si jako prioritu stanovila získání stopera City už toto léto, hráči končí smlouva v roce 2021. Klub v něm vidí potenciální náhradu Piquého, citizens jej však chtějí udržet za každou cenu. Oslava v Sabadelu a Castellonu! Barça B si stěžuje na rozhodčí, zatímco Sabadell slaví postup. La Liga připravila Fuenlabradu o play off a způsobila další zmatek. Juventus je mistrem Itálie a United s Chelsea si zahrají Ligu mistrů.

TŘI ZÁJEMCI O COUTINHA - konec Premier League odstartuje jednání ohledně návratu Coutinha do Anglie. Možnosti, které Coutinho zvažuje, jsou Arsenal, Leicester a Tottenham. Gattuso: "Neapol by si kopala hrob, pokud by si myslela, že je Barça špatná." Sabadell překazil barcelonské plány na postup. Araujo se zranil a ve druhém zápase porazil Castelón Cornellu. Juventus podeváté v řadě italským mistrem. Zmatky kolem rezignace Fuenlabrady.

SLÁVA V SABADELLU - tým porazil Barçu B 2-1 a po pěti letech se vrací do druhé ligy. Cornella prohrála s Castellonem 0:1. Barcelona a Ter Stegen obnovili jednání o nové smlouvě, které bylo přerušeno kvůli pandemii. Momentálně jsou na dobré cestě k dosažení dohody. La Liga oznamuje, že Elche bude hrát v play off. RFEF nyní musí toto rozhodnutí schválit. Juventus získal devátý titul v řadě.

B. SILVA: "MADRID SE VRÁTIL VELMI SILNÝ A NIJAK NÁM TO NEUSNADNÍ." Portugalec zdůrazňuje, že Manchester City je na zápas připraven. "Guardiola zná Real lépe než kdokoliv jiný." Los Blancos nebudou muset do karantény nařízené britskou vládou. Zápas Deportiva s Fuenlabradou byl kvůli zásahu vyšší moci zrušen. La Liga oznámila, že se zápas neodehraje a že Elche bude moci odehrát play off, i když to ještě musí schválit soutěžní komise. Hráči Fuenlabrady rozhodnutí nepřijali a požadují nový termín zápasu. Juventus podeváté v řadě mistrem. Immobile s 34 brankami dohnal Lewandowského. Sabadell a Castellón nováčky v Segundě. Dva týmy s historií v Primeře, které byly i finalisty královského poháru, se vrací k profesionálnímu fotbalu. "Kouzelník" David Silva opouští Premier League. 

NEUSKUTEČNITELNÝ ZÁPAS - La Liga navrhuje zrušit zápas Deportiva s Fuenlabradou a nechat hrát Elche v play off. Madridský klub přijal rozhodnutí, ale hráči se bouří: "Chceme hrát. Za 41 zápasů jsme si to zasloužili. Jsme pobouřeni." RFEF se musí vyjádřit v následujících hodinách. Přestup Camavingy nejistý. Real letos v létě nechce nakupovat, což povzbuzuje Bayern. Savić: "Oblak je nejlepší brankář na světě a v klubu zůstane." Sabadell a Castellón postupují do Segundy na úkor Barçy B a Cornelly.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 84
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat