Ranní přehled španělských novin (28. 5. 2020)

Ranní přehled španělských novin (28. 5. 2020)

Ani ve čtvrtek nebude chybět prolétnutí titulním stranami Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

Coutinho do Premier League,“ tvrdí Mundo Deportivo. Anglie má být hráčovou prioritou a zajímá jej Chelsea, Newcastle, United, Arsenal a Leicester. Hostování v Bayernu končí 30. června, ale hráč chce setrvat v Mnichově do konce ročníku Ligy mistrů. Arthur už řekl Juventusu a Barceloně, že zůstává. „Opravdu chci zase soutěžit,“ pravil Messi a Endesa League se dohraje turnajem mezi 17. a 30. červnem o dvanácti týmech s finále ve Valencii. V LaLize se bude hrát i v pondělí a dnes můžeme poznat rozpis zbývajících kol.



Chci se vrátit,“ vytahuje Sport jednu z citací Lea Messiho. „Zpočátku bude divné hrát bez diváků, ale v současné situaci je to normální. Hovořilo se globální pandemii, ale nikdy jsem si nedovedl představit takové následky. Získáme zpátky důležité hráče, kteří byli zranění a bude to jako kdybychom začínali od začátku.“ Arthur odmítá odchod do Juventusu a operace s cílem pořízení Pjaniče je stále otevřená. Coutinho může být součástí transferu Lautara. LaLiga chce završit sezonu 19. července a finálová fáze Ligy ACB proběhne ve Valencii.


L'Esportiu oznamuje, že „liga je tady“ v souvislosti s dohráním basketbalového ročníku mezi 17. a 30. červnem ve Valencii. Mezi tuctem zúčastněných je totiž i Barca a Joventut. Arthur řekl Barcelona, že nemá v plánu odejít do Juventusu výměnou za Pjaniče. „Bude to stejný ročník, ale všichni jej budeme prožívat jinak,“ tvrdí Messi a katalánská fotbalová federace oznámila, že dojde k postupům, ale nikoliv sestupům. Postoupí nejlepší týmy ze skupiny a některé celky z druhých míst. Marta Xargayová opouští navždy basketbal a Luci Pascuaová chce odehrát 20 sezon.


Bale není z kamene,“ má na titulce Marca k dlouhému rozhovoru s Garethem Balem. „Když na vás pískají fanoušci, ztrácíte sebedůvěru, hrajete hůře a pak na vás pískají ještě více. Měli by vám pomoci hrát lépe,“ uznal Velšan, jehož ovlivňuje chování diváků zřejmě natolik, že v osmnácti zápasech v této sezoně dal 3 branky. Basketbal se vrací do Valencie - dvoutýdenní finálové playoff bude obsahovat 33 zápasů. RFEF umožní, aby se ligové mače hráli v pátky a pondělí a Arthur zavřel dveře možnému transferu do Juve.


AS se pak pouští do úvahy s nadpisem „změna stráží“. Pilířům Realu Madrid z let minulých, jakými jsou Ramos, Modrič, Carvajal, Varane apod., končí do dvou let smlouva a Real musí tyto unikátní hráče nahradit. Po Hazardovi klub sleduje Mbappého, Haalanda a Camavingu. „Chci soupeřit,“ říká Leo Messi a zápasy bez diváků považuje za výzvu. Federace schválí zápasy v pondělí, ačkoliv dříve vyhrála spor s Tebasem v této záležitosti. Finálová fáze Ligy ACB se uskuteční ve Valencii mezi 17. a 30. červnem. Osm komunit, včetně Baleárských ostrovů a tří z těch Kanárských, pak požadují další fázi rozjetí ekonomiky.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat