Ranní přehled španělských novin (4. 6. 2020)

Ranní přehled španělských novin (4. 6. 2020)

Předposlední pracovní den v tomto týdnu zahájíme pohledem na úvodní stránky Munda Deportiva, Sportu, L'Esportiu, AS a Marcy.

Mundo Deportivo tvrdí, že Luis Suárez dostane brzy zelenou k hraní a bude moci nastoupit na Mallorce. Útočník trénuje ve skvělém rytmu a bude velmi dobrou posilou pro Setiéna na konec sezony. Sevilla čeká na závěr ročníku v případu Rakitiče a jednou z možností pro Barcu v roce 2021 bude Éric Garcia. Neapol prodá Fabiána Ruize pouze tehdy, dostane-li velmi dobrou nabídku. Trojzubec Zinedina Zidana, aneb Asenso, Benzema a Hazard jako tři hlavní hráči pro závěr sezony. Vedení LaLigy umožnilo hrát zápasy v pondělky a pátky a basketbalová Barca odstartuje playoff Ligy Endesa zápasem s Penyou dne 17. června. Celkem 40 % cyklistů říká, že má astma.



Pozor na nového Piquého,“ píše Sport v návaznosti na bližší pozorování Érica Garcíi, stopera Manchesteru City vychovaného v La Masii. Ten má kontrakt do konce příští sezony a mohl by jít právě v Piquého šlépějích. Mourinho je pro Coutinha nouzovým východem, Brazilec by se rád vrátil do Premier League. Miranda zůstane v Schalke další rok a smlouva Lluíse Cortése byla automaticky prodloužena o ork. Duel mezi Barcou a Penyou zahájí finální fázi basketbalové Ligy Endesa.


Proti krizi,“ volá titulka L'Esportiu popisující novou vlajkovou loď reklamní ofenzívy klubu - BarcyTV+. Jde o platformu, díky které chce klub vydělat 300 milionů eur ročně po dobu pěti let a která nabízí hodiny materiálu o klubu. Barca dosáhla úplné dohody s Lautarem, ale jednání s Interem se nehnou dopředu. PSG si cení Neymara na 175 milionů, což je suma, která je mimo dosah Barcelony. Katalánské derby na začátku finálové části Ligy Endesy ve Valencii a maraton se vrací k návratu se všemi bezpečnostními opatřeními. Všichni hráči Espanyolu budou zapotřebí, aby klub setrval v nejvyšší soutěži.


Odešel, aby se vrátil,“ informuje Marca o odchodu Mona Burgose, který ukončuje úspěšnou spolupráci se Simeonem. „Na viděnou,“ měl říci hráčům a chce se rozloučit výhrou v Lize mistrů. Barcelona opět žádá hráče o snížení mezd a Sergio Ramos chce změnit své číslo po čtyřech triumfech v Lize mistrů, na MS klubů a superpohárech. Nyní je podle něj čas na pátou ligovou trofej. Sport se vrátil - žokejové v San Sebastianu zahajují éru po pandemii ve Španělsku. „Každý chce Havertze,“ myslí si Rolfes, sportovní ředitel Bayeru Leverkusen.


Nejvíce se bojíme zranění,“ řekl pro AS Saúl, který už myslí jenom na návštěvu Atlétika v San Mamés, ačkoliv má nějaké pochybnosti. „Myslel jsem si, že se tento ročník nedohraje.“ Zidane se vrátil do tréninkového centra Di Stefana, kde vedl Castillu v osmadvaceti utkáních. Messi netrénoval z důvodu prevence a vedení povolilo ligová utkání v pondělky. Mono Burgos, jeden z asistentů Simeoneho, se na konci sezony rozloučí s Atlétikem. Cena asturijské princezny poputuje pro lékařské pracovníky a porota tak sympatizovala s jejich heroickým duchem odhodlání.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat