Ranní přehled španělských novin (5. 8. 2020)

Ranní přehled španělských novin (5. 8. 2020)

Zveme vás k dnešnímu krátkému přehledu titulních stran španělských deníků. O čem píšou Mundo Deportivo, Sport, Marca či AS? Pojďme se na to podívat.

DE JONG U KORMIDLA - Mundo Deportivo hlásí, že Holanďan je konečně vyléčen a v sobotu povede barcelonskou zálohu proti Neapoli. Optimista, který věří, že Barcelona postoupí, a připomíná, že "po čtyřech zápasech můžeme být šampiony." Lautaro Martinez bude koupen teprve po tom, co odejde Luis Suárez. Po tom, co napsal historii s Madridem a národním týmem, oznámil Iker Casillas ve svých 39 letech odchod do důchodu. Zápas mezi Deportivem a Fuenlabradou byl odložen na pátek a v Almeríi byl zaznamenán pozitivní test na koronavirus. Getafe má šanci na historický postup do čtvrtfinále Evropské ligy.

MESSI SNÍ O PÁTÉ LIZE MISTRŮ - Nejlepší fotbalista na světě i v historii má "jen" čtyři evropské poháry. Už čtyři sezóny tuhle trofej nezískal: naposledy v roce 2015, kdy Barcelona získala triplet. Luis Suárez čelí evropské gólové výzvě. De Jong: "Po čtyřech zápasech se můžeme stát šampiony." Iker Casillas oznámil svůj odchod do důchodu: "Moje cesta i osud byly přesně takové, o jakých jsem snil." Madrid půjde do zápasu se City se všemi hráči. Getafe čeká historický zápas s Interem. Vicente Moreno novým trenérem Espanyolu. Zápas Deportiva a Fuenlabrady byl odložen a může se odehrát v pátek.

JEHO ČAS - podle L'Esportiu by Antoine Griezmann měl být rozhodujícím faktorem v zápase proti Neapoli. Překonal svalové zranění ze závěru sezóny a pečlivě se připravil. Do zápasu půjde v dobré fyzické kondici a nastoupí v základu s Luisem Suárezem a Leem Messim. Moreno podepsal smlouvu s Espanyolem na tři roky. Nový trenér Los Pericos, který bude dnes představen, je klíčovým prvkem postupového projektu. Evropská liga se dnes vrací. Iker Casillas oznámil, že se rozloučí s fotbalem.

NIKDY NEZAPOMENEME TVOJE ZÁZRAKY - Casillas provedl svou poslední "přehlídku" a oznámil, že odchází do důchodu. Ferran Torres: "Parejo pro mě nebyl dobrým kapitánem."  Zápas Deportiva a Fuenlabrady byl odložen na pátek a v Almeríi byla nahlášena infekce koronavirem.

CASILLAS MÉHO ŽIVOTA - brankář oznámil svůj odchod do důchodu emotivní zprávou: ""Moje cesta i osud byly přesně takové, o jakých jsem snil." Mezi jeho úspěchy vyniká Mistrovství světa, dvě Mistrovství Evropy, pět ligových titulů a tři Ligy mistrů. "Bylo těžké mít ho za soupeře, ale donutil nás překonávat sebe sama. Dnes odešel do důchodu, ale už dávno se zapsal do fotbalové historie," rozloučil se s Casillasem Messi. Hazard je na Etihad nejistý - Belgičana stále trápí zranění a jeho start proti Manchesteru City je ohrožen. Getafe dnes čelí Interu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat