Redakce VelkáDomů.cz srdečně zdraví všechny barcelonské fandy!

Redakce VelkáDomů.cz srdečně zdraví všechny barcelonské fandy!
Projekt Velká Domů spatřil světlo světa 21. února 2021, kdy byl oficiálně spuštěn náš web, jakožto středobod ekosystému. Na český internet přicházíme s nápady, které v Česku a na Slovensku zkrátka nemají obdoby.
 
Hlavním cílem našeho týmu je kromě zásobování čtenářů kvalitně zpracovanými příběhy ze světa kopané také propojit obsah s rostoucí komunitou. Mimo fotbalového kalendáře, v němž nabídneme tipy na utkání, která by vám neměla uniknout, jsme si připravili množství anket a podobných soutěží. Vše je uzpůsobeno tak, abychom s fanoušky mohli co nejlépe interagovat. Na naší doméně by se tak mohli scházet příznivci různých lig i týmů a společně v chatovacím prostoru diskutovat o nejnovějších událostech.
 
Značným úspěchem pro nás bylo úspěšné oslovení největšího oficiálního fanklubu české scény - fcbarcelona.cz - s žádostí o vzájemnou spolupráci, za kterou nesmírně děkujeme. Přidaly se rovněž další fanouškovské stránky, můžete se tedy těšit na kvalitní příspěvky přímo od autorů, kteří mají ke svým klubům nejblíže. Do budoucnosti pochopitelně plánujeme seznam partnerů dále rozšiřovat.
 
Velkou Domů můžete mimo jiné podpořit také na Instagramu nebo Facebooku, kde budeme krom rychlých fotbalových zpráv zveřejňovat také bližší info okolo našich stránek. Kdybyste pak chtěli rozšířit řady našich redaktorů nebo správců sociálních sítí, nebojte se obrátit na některou z uvedených komunikačních platforem, posílení týmu jistě oceníme.
Přejeme příjemné čtení a mnoho společných zážitků!



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat