Registrace do e-office

Registrace do e-office

Co je e-office? Tato nová platforma částečně nahrazuje současný systém klubu pro penye (OAP), a to především v záležitostech kolem členů.

Prosím všechny, aby si tento článek důkladně před registrací přečetli!

V dopise, který každý člen dostal spolu s Penay kartou (pro rok 2021), má každý člen svůj registrační kód a kód fanklubu, kterým zahájí registraci na tomto odkaze.

Jako první je u otázky „Do you have a link code for a supporters’ club?“ nutné zakliknout, že ano. Poté se zobrazí 2 políčka – Link Code a Supporters Club Code. Oba kódy jsou uvedeny v dopise hned pod Penya kartou.

Po vyplnění kódů kliknete na „Access“. Pod tímto se zobrazí „Load data„ – kliknete a registrační formulář se vám předvyplní údaji, které máte vedené u fanklubu a v systému OAP nyní.

Údaje doplníte, případně upravíte a je téměř hotovo.

Jako poslední na vyplnění jsou dole políčka Username, Password a Re-enter password.

Username, tedy uživatelské jméno se vám předvyplní samo – bude to vaše jméno, příjmení a rok narození. Pokud se tak nestane, i tak by bylo lepší toto jméno mít ve výše zmíněném formátu (například JanNovák1990). Toto uživatelské jméno si uložte a myslete na to, že při přihlašování musíte dodržet velká písmena prvních písmen (jména i příjmení), a také že je jméno i příjmení včetně diakritiky, tedy čárek a háčků. Co se týká hesla – každý si ho zvolí sám, musí obsahovat velká a malá písmena, číslovku a speciální znak (například hvězdičku či vykřičník). I toto heslo si někam zapište.

U registrace je možnost vybrat z dokumentů pas či občanku (Personal Identification Number). Hlavní je, aby číslo dokladu bylo aktuální – kontroluje se například při přebírání lístků na venkovní zápasy a podobně.

Poté již kliknete na register, a pokud jste vyplnili správně údaje a nezapomněli jste na nějaké povinné políčko, je registrace téměř hotova. Jen zbývá poslední krok – na mail vám přijde ověření, na které kliknete a můžete se přihlásit. Při vyplňování si tedy email důkladně zkontrolujte.

E-office vám již nyní přináší celou řadu výhod, které budou časem přibývat. Jako hlavní je určitě sleva v e-shopu FC Barcelony (5 %, během kongresu fanklubů dokonce 20 %) - jak tuto slevu využít zjišťujeme (registrace při nákupu stejnými údaji jako do e-office bohužel nefunguje), či sleva 25 % na Camp Nou tour či sleva u Vuelingu (také zjišťujeme). Tentokrát již vše bez asistence fanklubu.

Každý člen si navíc může své údaje sám upravovat a doplňovat.

Tuto registraci je nutno provést do konce října. Dle počtu registrovaných členů v tomto portálu se budou přidělovat lístky na venkovní zápasy. Penya kartu pro další rok dostanou jen ti, kteří budou zaregistrovaní právě v e-office.

Tato registrace se týká pouze aktivních členů fanklubu, tedy těch, kteří prodloužili své členství pro letošní rok. Ti, kteří tak ještě neučinili, mohou své členství prodloužit i nyní. Ještě nejsi členem Penyi? Přihlásit se můžeš zde.

Obnovení členství všech členů pro rok 2022 budeme řešit v samostatném článku v průběhu října.

 

Pokud si někdo není jistý, jestli již je v e-office zaregistrován, stačí se přihlásit svými údaji (jméno a heslo si každý nastavoval sám).

V případě dotazů, komplikací či ztrátě kódu pište na email clenstvi@fcbarcelona.cz

 

Visca el Barça i Visca la Nostra Penya!

 

Tomáš “Migueli” Škurek

Prezident

PB Lleó de Dues Cues




Diskuze

Migueli
Systémový administrátor

Týká se všech členů, kteří ještě nestihli. Tentokrát se již deadline neprodlouží, tak na to nespoléhejte! Díky.

04.10.2021, 16:22

Dnešní den je samý deadline, offshore.smiley

04.10.2021, 16:36
Migueli
Systémový administrátor

Jestli jste či nejste v e-office poznáte snadno - přihlásíte se! smiley

05.10.2021, 17:51

Funguju

05.10.2021, 19:13

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Penya novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat