REVIEW: REAL MADRID 2:0 FC BARCELONA

REVIEW: REAL MADRID 2:0 FC BARCELONA

Real Madrid suverénne zvíťazil nad FC Barcelona aj v odvete Španielskeho superpohára a zaslúžene si odnáša získanú trofej. 

Barcelona do odvety nastúpila v netradičnej formácii 3-5-2, keď trochu nečakane od začiatku nastúpil aj André Gomes. Real Madrid začal zápas veľmi aktívne, vysokým pressingom a všetko vygradovalo v 4. minúte, keď sa ďalším exportným gólom prezentoval Asensio. štvrtý gól, pri ktorom bol nemecký brankár bez nároku. V Barcelone si budú ešte dlho trhať vlasy, že boli lakomí zaplatiť za tohoto skvelého mladého hráča smiešne 4 milióny eur. V 8. minúte pri štandardnej situácii domácich sotil na zem za pomoci lakťa Ramos Umtitiho, a kľudne mohol vidieť žltú kartu, no rozhodca to riešil iba pohrozením. Prvá slušnejšia šanca Barcelony prišla v 12. minúte, no Suárez loptu za obranu z ťažkého uhla nedokázal trafiť ideálne. O niekoľko chvíľ neskôr prekľučkoval cez polovicu ihriska Lionel Messi, ale v zakončení mu zabránil vybehnutím Navas. Inak Barça pôsobila bezradným a odovzdaným dojmom, strácala niekedy úplne jednoduché lopty a Messi sa musel často sťahovať hlboko do stredu poľa, pričom osamotený Suárez pôsobil v útoku stratene. V 33. minúte prišla strata na vlastnej polovici ihriska, prišla rýchla prihrávka medzi stopérov a Lucas Vázquez nastrelil tyč katalánskej brány. O pár minút neskôr Lucas bodyčkom zrazil na zem Messiho pred pokutovým územím Merngues, ale rozhodca nepochopiteľne nechal pokračovať v hre. Energický výkon Realu priniesol ďalší gól v 39. minúte. Busquets pred vlastnou šestnástkou prišiel o loptu, nasledoval prízemný center Marcela, ktorý sa dostal k Benzemovi a ten sa obtočil a zavesil okolo prekvapeného Umtitiho. 

Z kraja druhého polčasu striedal Piqué, zrejme pre drobné zdravotné problémy. V 53. minúte mal na kopačke gól Lionel Messi, ale proti bolo brvno Navasovej brány. Na druhej strane pálil z ostrého uhla nebezpečne Benzema a ter Stegen vyrážal reflexívne ramenom. Barcelona v druhom polčase pookriala a vytvorila si niekoľko sľubných šancí, ale nedarilo sa jej vyťažiť nič vážnejšie. V 66. minúte poslal z nepriameho kopu nebezpečnú loptu na zadnú tyč Lionel Messi, ale Lusi Suárez ju z ťažkého uhla nedokázal zahlavičkovať do poodkrytej brány. Diváci zo sedačiek vstávali v 70. minúte. To mal najprv obrovskú šancu Sergi Roberto, následne pálil Messi, ktorého strelu vyrazil Navas iba pred dobiehajúceho Suáreza, no ten svoju dorážku smolne poslal rybičkou iba do pravej tyče. Minútu na to sa do šance tlačil Rakitič, keď mu napravo do odkrytého priestoru nabiehal nikým nebránený Semedo, no Chorvát radšej loptu napálil do hráča stojaceho pred ním. Barcelona sa naďalej snažila dostať do zápasu, alebo aspoň korigovať skóre, no v situáciách, ktoré až žalostne volali po strele zväačša prichádzala ďalšia nahrávka, alebo hráčov dribling. V 87. minúte Casemiro bodyček zrazil k zemi Sergiho Roberta a celkom nepochopiteľne znova raz za hnusný faul odkráčal bez karty. To na druhej strane ju Luis Suárez za tahanie dresu dostal bez milosti. Navyše po jednom z jeho šprintov na konci zápasu bolo vidieť bolestivú grimasu, a tak iba dúfajme, že si Uruguajčan nenatiahol hamstring. Zápas zakončil žltou kartou za nebezpečný sklz Mascherano. Barcelone hlavne v prvom polčase chýbala iskra a na mužstve začína byť vidieť, že starne. To naopak Real Madrid poctivo a úspešne omladzuje a zaslúžene pozbieral ďalšie ovocie v podobe Španielkseho superpohára. 



Přehled utkání

Španělský superpohár - 2. zápas 16. srpna 2017, 23:00 Estadio Santiago Bernabéu Preview

Real Madrid

2 : 0 M. Sanchez

FC Barcelona

Asensio 4'  
Benzema 39'  
Suárez 89'  
Mascherano 93'  
Sestava

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovačič (62' Casemiro), Modrič, Kroos (79' Ceballos) - Asensio (74' Theo), Benzema, Lucas

Sestava

ter Stegen - Mascherano, Piqué (50' Semedo), Umtiti - Sergi Roberto, Rakitič, Busquets, Gomes (72' Deulofeu), Alba (77' Digne) - Messi, Suárez


Zdroje: RafteR



Komentáře

Nie, v druhom polčase vôbec nepookriala to len real videl že im stačí tréningové tempo

17.08.2017, 01:14
Caltic8
Administrátor

Celkem chápu, že Valverde nechtěl volit nejjednodušší řešení, tj. sestavu (rozestavení) ze druhého poločasu prvního zápasu, ale tahle taktika byla druhý extrém a vzhledem k předchozím zkušenostem ne moc opodstatněný.

Masch už si bohužel svoje odmakal, chyb přibylo a ty jsou proti Realu zkrátka kritické. Busquets asi bude pokračovat v trendu minulé sezony – každý druhý zápas nastoupí zhulený. Třeba se Valverde naučí zjišťovat, kdy se tak stane, čili by Busquetse nemusel stavět. A místo něj klidně Gomese, který byl zase úplně utopený.

Naopak Sergi zahrál výtečně, s takovou by měl základ (pochopitelně v záloze) určitě dostávat častěji. Pomůže v obraně, protože běhá a umí předvídat, a ještě má jedny plíce na útok. Navíc Semedo začal slibně... Piqué díky svému přehledu a odvaze opět několikrát zachránil defenzivu. Snad se mu už další zranění budou vyhýbat, protože obrana bez něj by vypadala strašidelně.

Celkově přes propastný rozdíl netřeba házet flintu do žita. Musíme teď improvizovat, přesto jsme si cestu k bráně najít dokázali. V září ještě bude čas tým zkonsolidovat. Ter Stegen (Cillessen) - Semedo (Vidal), Piqué (Masch), Umtiti (někdo), Alba (Digne) - Roberto (Rakitič), Busquets (Gomes), posila/Iniesta - Messi, Suárez, posila + mladí Rafinha, Denis, Paco, Aleňa, Deulofeu, Samper nezní zas tak špatně smiley

17.08.2017, 01:17
Marcel Caltic8

Súhlasím so Sergim, možno nemá takú rýchlosť no bojuje, behá, nehal tam dnes všetko azda jediný koho by som dnes obhájil. A Semedo tiež, ten keď sa zohrá s novými spoluhráčmi tak bude topkový pravý bek, tomu verte.

17.08.2017, 01:27
Tarja Caltic8
Senior editor

Zhulený Busquets, tak konečně mám to správné označení. smileysmiley

17.08.2017, 09:34

Předně gratulace Realu. Nejlepší výkony proti nám snad co pamatuji.

Normálně nechávám rozvahy až na ráno, ale dnes to nejde. Většinou politiku neřeším a říkám si, že o tituly se stejně hraje na hřišti, ale tohle je prostě průser. Začínáme vypadat jako Real několik let zpět, kdy my sázíme na mladé a Real kupuje vyhořívající "hvězdy". Asensio je neuvěřitelný průšvih vedení a táhne se to dál a dál.

Nejdříve nechají přestoupit nejperspektivnějšího hráče současnosti a následně nejsou schopni přivést adekvátní náhrady, Nechci Paulinha zatracovat dopředu, ale absolutně nechápu, co má jeho přestup znamenat. Vyžádal si ho Valverde? Tím narážím na onu politiku.

Jakmile přestupy začne diktovat vedení místo trenéra, je náš osud daný. Např. začínáme hořet na stoperech. Umtiti hraje sice famózně, ale Pique má výpadky, Marlon nemá zkušenosti a Mascherano, leč ho mám rád, nestačí. Valverde chtěl Martinéze. Výkupní klauzuli nemá zdaleka tak šílenou a vedení to smete ze stolu a přivádí za ještě vyšší částku nepotřebného hráče z Číny.

Real nám vyfukuje před nosem jednoho hráče za druhým (Isco, Kovačič, Kroos, Asensio, Ceballos) a začíná se to projevovat. Paradocně jim pomáhá, když nemůžou jejich hvězdy hrát, protože mladíci prostě tu kvalitu mají.

A to není jen o Madridu, ale celá evropa je schopna nakupovat mladé hráče za slušný peníz (Real), nebo zkušené hráče za pakatel či dokonce zadarmo (Matuidi za 20 vs Paulinho za 40??????).

V neděli doufám vykročíme Leovo levou nohou a do klíčových zápasů stihneme nabrat formu. O vánocích už ale bude doufám vedení pryč.

Palec nahoru Umtiti, Roberto, Semedo a M....dolů jednoznačně Suaréz, Alba, Busquets

17.08.2017, 01:29
Marcel Veenaa

Perfektne a velmi trefne napísané. Matuidi by sa nám zišiel ako soľ

17.08.2017, 01:34
Trismegistos Veenaa

Real je takhle dobrý a konsistentní z velké míry díky Zidanovi.

17.08.2017, 08:52
Overseas Trismegistos

Ano, musím říct, že už když Zidane nastupoval tenkrát jako dočasné řešení, tak jsem se začal bát. Zvlášť po éře toho klauna Beníteze... Ale průser je, že to není jen o trenérovi, ten rozdíl mezi nimi a námi, myslím, že Valverde je výborný trenér, ten rozdíl je ve vedení, v "politice", jak u tu psal někdo přede mnou.
My, na rozdíl od nich, nemáme absolutně žádnou koncepci přestupů. Paulinho? WTF? Koho by napadlo přivádět právě tohohle hráče, navíc z Číny? Jak na toho hráče proboha přišli? Koho to napadlo? Na základě čeho, prokrista? Má to nějakej sebemenší náznak logiky? A proč nepřišel Inígo? A tak by se dalo pokračovat...

17.08.2017, 12:04

Pánové zdravím... chodím sem už asi 10 let a nikdy jsem neměl takovou potřebu sem něco napsat jako dneska.
A musel jsem se kvůli tomu zaregistrovat!!
Momentální situace ktera začala už u Enriquho. Neříkám že za to mohl Enrique sám. To ne!
Ale je to tak.. předražené nákupy naprosto hrozných hráčů který nemají absolutně žádnou kvalitu a přínos pro tým jako je Barca jsem nikdy nepochopil.
Jmenovitě Arda Turan... Gomez... Mathieu... Vidal... Douglas...
K tomu, a to si rikejte co chcete ale sergi roberto nikdy nebude top hráč pro Barcelona!!!
Ano beka může odehrát... ano má dvoje plíce... Ale to ma mraky fotbalistů!!!
Behavej hráč bez myšlenky a kreativity je v Barceloně k ničemu!!
Dnešní záloha je nejhorší jakou jsem kdy v Barceloně viděl.
Chudák Valverde ale bohužel nemá kam sáhnout. Iniesta už toho v jeho věku moc neodehraje a
Nikdo jinej tam není!!!!
Rakitic když nemá kolem sebe Iniestu tak je marnej stejně jako dneska všech pět záložníků!!
Co dělalo Barcelonu nejlepší byla záloha s Messim a vedení musi byt absolutně stupidní když to nevidí a místo kreativních a rychlých záložníků co přechází jeden na jedno a dokážou vytvořit precisleni nebo zrychlit hru kolmou přihrávkou kupujou něco jako je Gomez...smiley
Co se týče obrany tak jenom Masche už má asi všechno za sebou ale jinak je to ok když nechá hrát Semeda a ne Vidala...
Bohužel teď s touhle zálohou by hořela absolutně každá obrana!!!
Jestli se nepodepíše Dembele a Coutinho tak můžeme jít do první řady a tleskat realu...
Ten má momentálně 7 záložníků který jsou všichni o 3 třídy jinde než naši záložníci krom Iniesty!!!!
Bohužel Messi sám na zálohu í útok nestačí a Suarez... Co si budem.. do kombinace nebo nějaká super technika tam není.
To je bombardak ve vápně ale v takových situacích jako dnes moc nepomůže.
A jestli si nekdo mysli ze to co mame na lavici jako Dennis Suarez, Deulofeu a Rafhina ze nas vytrhnou tak ani náhodou!!!
Barcelona zaspala cca 3 roky... Tak snad to brzy dozene smiley
Dobrou

17.08.2017, 02:28
Marcel bestis

Za najlepšiu zálohu považuješ tipujem Iniesta,Xavi,Busquets. Neviem ako ty ale ja si Xaviho pamätám keď sa predieral do základu a tiež nebol nič moc, môžeš mi veriť nebol o nič lepší ako je teraz Sergi. Rozdiel je v tom že dostával stále viac a viac priestoru na ihrisku až sa dostal do základu a od 25tky začal byť jedným z najlepších záložníkov na svete. To je dôvod prečo tu v Sergiho veríme.
To isté ti môžem napísať aj o Iniestovi, ten tiež keď začínal rozhodne som nečakal že bude mať takú skvelú kariéru za sebou.
Je to o tom že naši mladíci musia hrávať aby dorástli na skvelých futbalistov ako Xavi a Iniesta, ak nebudú hrávať tak zaniknú abo sa nikdy neprejavý ich talent + roky trénovania v la masii. Takisto netreba zabúdať že aj naša stará zlatá generácia vyšla práve odtial.
No súhlasím že by mala nastať obmena ako keď sme vyhadzovali holandskú enklávu ktorá tu v podstate nič nedosiahla a prišli borci ako Ronaldinho, Etoˇo, Giuly a další. takže áno treba niečo dokúpiť /Coutinho - za každú cenu + trebebárs Dembele aj keď si myslím že takých hráčov behá po svete viac za menej penazí ako Dembele.
A samozrejme predať nepotrebných /Turan, Douglas, Vidal, Mathieu/, a dať šancu našim mladím . Ja viem že transformácia kádra netrvá deň ale 1 až 2 sezóny a potom uvidíme či to s nimi dokážeme alebo nie

17.08.2017, 03:26
Marcel Marcel

K tým predajom kľudne pribaliť Rakitiča, Albu a Goméza kým majú aspon nejakú cenu

17.08.2017, 03:30
bestis Marcel

Říkám to znovu.. z Roberta nebude nikdy nic.. doufám že ho prodají do Chelsea protože cena o který se mluví je víc než dobrá a nám na hřišti nepomůže.
Sorry ale Barcelona v současný době a posledních úspěších nemůže čekat 5 let jestli náhodou někdy ž někoho něco vyroste!!!

17.08.2017, 09:14

tragedia a bieda!!!gomez, d.suarez,turan, munir ,rafinha,vermelen, dagles,vidal a uz asi ani alba a masch na Barcelonu nemaju a to nie len na A ale ani na B!!!!!!! Ani jeden znich az na Albu a mascherana samozrejme nepriniesol do timu nic specificke ,zaujimave nieco cim by vylepsil hru timu ziadna vybusnost ziadne chcenie vyhrat proste mlady hraju jak keby vyhrali uz 25 trofeji su uspokojeny a viac im netreba...k
su to vsetko hraci ktori boli dotiahnuty bez rozmyslania...a ja mat na starost skladbu timu tak by som velmi premyslal nad tym ci si nechat suareza lebo momentalne nikto nespini meno timu viac ako on jeho simulovanim...treba sa zbavit vyssie spomenutych hracov podpisat countinha a dembeleho a zapracovat alenu,sampera ,delafoua a pozret sa po dalsich talentoch...AMEN

17.08.2017, 03:31
Shido Shido

najhorsie je ze pique a busquets ktori by mali byt opory timu robia jednu chybu za druhou a su absolutne z formy ...zda sa mi ze co sa stoperou tyka zacina Umtiti dominovat (herne urcite)!

17.08.2017, 03:56
Overseas Shido

Pique je pomalej, neohrabanej, na top úroveň. Už dlouho. Možná byl vždycky. Umtiti se mi líbí, zrovna včera jsem si řikal, jak hraje dobře, a pak se nechal předskočit Benzemou při druhym gólu jak klouček. Ale snad to byl jen ojedinělej výpadek.

17.08.2017, 12:10

Real hral ako za našej najvačšej slávy. Parádne krídla, rýchle presné kombinácie, v podstate hrali často tiky-taka, ta ich záloha je úplne inde ako naša. Takto jednoznačné klasiko pre nich tu už nebolo velmi dlhé roky. Momentálne majú neskutočne vystavané mužstvo, presný opak nás.. žeby nas čakalo obdobie temna? mame tu zbytočne vela nepotrebnych drahych a aj starych hračov

17.08.2017, 07:09
antimadrista
Člen fanklubu

Za dva zapasy sme nedokazaly dat gol (ten gol z vymysleny penalty nepocitam), s timhle to vypada letos zas jen na copa sel rey, a to jen kvuli tomu ze na tuhle soutez real kasle.

17.08.2017, 07:22
Migueli antimadrista
Systémový administrátor

Jj, kašle. Oni totiž vůbec nechtějí Trebl smiley

17.08.2017, 07:33
antimadrista Migueli
Člen fanklubu

Pokud by mel po zapase v cope hrat dulezitej zapas lm, tak by do zapasu v cope nasadil lavicku, takhle je to mysleno

17.08.2017, 08:37

Gomez, D. Suarez, Turan, Munir, Rafinha, Vermaelen, Douglas, Vidal, Mascherano.
Gomeza som nikdy (ani raz) nevidel zahrať dobre. Zrejme u neho ide o psychickú brzdu a tej sa zbaviť len tak nedá. Pomalý, neobratný, bez nápadu. Šancu, do ktorej ho poslal L. Suarez by Neymar určite premenil. Gomez ju len "dokluisal". Denis je o niečo lepší ale na základ určite nemá. Rafinha nie je a nebude Thiago. Arda pomalý, nebehavý, má svoje roky a svoju hmotnosť. Douglas, Vidal (v obrane) no comment. Mascherano už na to nemá. Dokonca ani ako defenzívny záložník.
K tomu - Rakitič neobratný, má "pomalé nohy" a k strele sa prakticky ani nedostáva. Sergi Roberto je síce behavý, ale nie je dostatočne rýchly. Ako rezerva pravého obrancu prosím. V zálohe som ho nevidel nič vymyslieť, ani včera. Ak jeho niektorí fans chvália za včerajšok, tak niečo naozaj nie je dobre.
Je vidieť, že hráči sú frustrovaní, nech nikto netvrdí, že nie. Obrana Realu zablokovala prakticky takmer všetky strely. Koľko ich zablokovali naši? U Lea ani Luisa včera nebolo vidieť to pravé nasadenie. Luis by mal mať asi tak -5 kg. Skoro každú prihrávku pokazil. Busi potrebuje konkurenciu, posledné 2 roky až na výnimky priemer. Ak vedenie nezvýši klauzulu na Lea na 1 mld. (ako má CR14.7), tak možno odíde (MC alebo PSG, skor to druhé). Už ho to naozaj musí štvať a vobec by som sa nečudoval. Zo 100 litrov vody sa dá navariť maximálne 100 l polievky. Nie viac. Taká zostava nemá ani na prvú paťku v lige. Dnes barcelónska DNA je čo? Prihrávky dozadu? Nie, nikdy nezanevriem na Barcu. Fandím jej cca 50 rokov
a tak to bude aj ďalej. Zdá sa ale (pokiaľ vedenie nekúpi 3-4 top hráčov). tak najbližších 5 rokov Barca hodne stratí na svojej povesti. Potom skončí Leo a bude to... Viete kde.

17.08.2017, 08:11

Aspoň si hráči Barcelony zahráli s nejlepším týmem světa. smiley

17.08.2017, 08:26
Tarja Gaspa
Senior editor

Nejlepší tým světa podle mě nehraje jen 15-20 min zápasu smiley (i když mu to stačí...)

17.08.2017, 09:31

Real si nás v tomto dvojzápase vychutnal. Když jsem koukal na Manchester v Real před týdnem, říkal jsem si, že Manchester je tragický a že se s tím určitě popasujeme lépe. Není tomu tak, selhali jsme stejně, ne-li víc.

Myslím, že to, jak velký byl přínos Neymara do týmu je nyní naprosto markantní (nehledě na to, jak na něj hledíme z lidské stránky, když odešel).
Až na Messiho nemáme hráče, který je rychlý, technicky skvěle vybavený, a umí během chvilky vytvořit geniální myšlenkou a realizací gólovou situaci.
Nemáme!

A už to tu bylo před Neymarem, kdy všechno stálo na Messim, kterého bránili v každém zápase tři hráči a přesto mu naši nahrávali pomalu i když stáli sami před bránou soupeře. Byly to časy, které jsme museli protrpět. Doufám, že přijde nějaký hráč, který nás opět pozvedne, jinak se totiž obávám, že tyto časy opět nastávají.

O záloze nemluvě.

17.08.2017, 08:48
Tarja
Senior editor

Nu což, pěkně jsme si to vyžrali, tak uvidíme, jak se k tomu ti naši frajeři postaví. Rozhodně podle mě nelze vinit Ernesta, za tak krátkou chvíli toho moc stihnout nejde. On potřebuje čas, stejně jako by potřeboval hráče, o které si řekne, zrovna tu obranu vyztužit potřebujem. I když to střídání jsem teda nepobrala - Piqué zraněný, ok, ale Digne?? Na co...
Jinak i přes takovou bídu bylo vidět, že vymyslet něco dokážeme a že by to šlapat mohlo, ty neproměněné šance jen podtrhávali den blbec. Sergi!!! Prostě patří do středu, já nechápu, jak to ti trenéři nemůžou vidět smiley Nechme ho tam rozehrát a uvidíte, že bude platným hráčem smiley Deulofeu si začne víc věřit a taky by mu to mohlo jít, celkem to rozhýbal a Semedo se zatím předvádí parádně, ten by nám tu pravou obranu mohl konečně vyřešit. smiley
Hlavu vzhůru, sezóna teprve začíná a aspoň víme, na čem máme pracovat! smiley Chytnem formu, přijde třeba i ten Coutinho či Dembélé a nazdar. smiley

17.08.2017, 09:30
Tommassino Tarja

Podle mě chtěl dát Dýni šanci taky si zahrát. Navíc Alba neodehrál ideální zápas. Budu se opakovat, ale Valverde tu odvetu pojmul jako přípravu, což bylo správné rozhodnutí.

17.08.2017, 10:55
Tarja Tommassino
Senior editor

Jojo, asi to tak bylo, ale když to chtělo gól, mohl zkusit radši Denise. smiley Ale je hezké, že to takto aspoň protočil.

17.08.2017, 11:18
Tommassino Tarja

Snad to není předzvěst jeho odchodu do Tottenhamu smiley

17.08.2017, 11:36
Tarja Tommassino
Senior editor

Jako Denise? Proboha, jen to ne! smiley

17.08.2017, 11:54

O 13:45 prezentácia našej novej záložnej superhviezdy! Po nej bude všetko zabudnuté a nastane harmónia.

17.08.2017, 09:33
Overseas blaugrana

Jo, možná v Bartomeově šrajtofli...

17.08.2017, 12:14

Dneska se jasně ukázalo, že prodej Neymara byl naprosto klíčový a zdrcující pro nás. Bez něj se v plné nahote ukázalo, jak nekreativni a pomalé hráče máme! Nevěřil jsem, že to napíšu, aLe bez něj jsme o 50% slabší a za 2 zápasy jsme nedokázali dát gól že hry!!
Je potřeba přivést rychlost, kreativitu a mladí a to velmi, velmi rychle!
Navíc budeme muset brzy řešit novyho hrotaka, protože Luis hraje čím dál tím hůř!

17.08.2017, 10:36

To je síla, tady se už zas vyhazují trenéři a odepisuje se sezóna. Už jsem od nás viděl mnohem horší zápasy a to v době, kdy jsme byli v plný palbě a ne pod novým trenérem s novým systémem. I když se jednalo o El Clásico, tak Valverde to pojmul racionálně a rozhodl se odvetu brát spíše jako přípravu. Chápu, že pro fanoušky je to spíše emocionální záležitost. Já jsem ale rád, že Valverde k tomu přistupuje s chladnou hlavou a má kuráž něco změnit. Teď už jen kdyby tak učinil i při výběru hráčů. Gomés, Turan a Rafinha jsou přebyteční. Takže okamžitě prodat. Do základu Roberto a na lavičku Rakitič. Snad i ten Paulinho do toho promluví, ale pořád to chce nějakého top záložníka.

17.08.2017, 11:19
Tarja Tommassino
Senior editor

Gomese bych ještě neodepisovala a rotovala jej s Busquetsem, na jeho pozici mu to šlo. Arda už je asi jasný, ale Rafinha podle mě určitě přebytečný není, naopak on by mohl tu zálohu dost oživit. Jen kdyby už se mu vyhýbala zranění...smiley A Paulinho může jedině překvapit, nemá co ztratit, tak třeba mákne a všem nakonec opravdu vytře zrak... smiley

17.08.2017, 11:53
momo-9 Tarja

Gomes dostal viac šancí ako si zaslúžil a nikde ani náznak že by mal byť dobrý. To že to povedal Enrique neznamená že to tak bude

17.08.2017, 13:09
Tarja momo-9
Senior editor

Na postu, který mu pasuje nejvíc, rozhodně nedostal.

17.08.2017, 16:22
Shido Tarja

Gomez absolutne najhorsi hrac v time ....bsolutne ziadny prinos pre muzstvo za 40 mega to si radsej stymi peniazmi mohol enrique vytierat rit pred kazdym zapasom...podla makety akou gomez je moze za Barcu hrat uplne hocikto aj jednonohy!!!!za rok aj nieco co je u nas som nevidel jednu vec pri ktorej by som co i len obocie podvihol a co by ma zaujalo

17.08.2017, 13:27
Tarja Shido
Senior editor

Tak to je škoda, já když jej viděla právě na pozici Busiho, tak zahrál slušně. Zas se po něm nemůže chtít něco, na co se typově nehodí.

17.08.2017, 16:24
Shido Tarja

To je mozno pravda ale ked ho trener nechce stavat na jeho poziciu z nejakeho dovodu a inde zahra nedokaze tak tu skratka nema co robit je zbytocny!!

17.08.2017, 17:07
Tarja Shido
Senior editor

Pokud vím, tak trenéra máme nového, takže ho zatím moc stavět nepostíhal. smiley

17.08.2017, 22:30

DOba temnoty sa blíži a skaza je neodvrátitelná.. Messi a Iniesta ešte na obzore 2 roky a potom nás čaká trvalý stred tabulky.. Nikdy nenahradíme Messiho a Iniestu to sa nedá... Bohužial došli na moje slová nezakladáme mladý káder ale dedkov ktorý zahraju max 2-3 roky a fajront. Nemáme ani len 5 hráčov ktorých môžem považovat za buducnosť Barcelony. Bohužial zaspali sme na vavrínoch a budeme tvrdo pykať k učasti v lige majstrov môžeme len dúfať. Ešte bude na obzore Barca také 3-4 roky a zhasne sviečka.....

17.08.2017, 12:50
Shido Rapido16

terstegen umtiti digne alena samper semedo ...v tychto hracoch vidim buducnost barcelony ale musia hravat a aj tazke zapasy po prehre 3:1 nechapem preco do odvety nenastupili alena a samper a semedo v zaklade...nestratilo by sa nic a mohly mat tazky a dolezity zapas v nohach aj ked sa prehralo ale by im to aj vela dalo

17.08.2017, 13:22
Ihsahn Shido

Digne nevypal zatím že by kdy měl na základ a Samper půjde zas pryč.Jinak třeba takovej Kovačič včera zahrál tak jak nezahrál Iniesta dva roky.

17.08.2017, 20:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Novinky

De Laurentiis nechce hrát na Camp Nou, hráči se prý nakazí

Podle prezidenta Neapole je zápas na Camp Nou riskantní. Hráči se ve Španělsku prý nakazí koronavirem. Mělo by se hrát na neutrální půdě. 


Umtiti nechce prestúpiť

Sport.es informuje, že Samuel Umtiti nechce odísť z Barcelony. Naopak, dúfa, že zabojuje o pevnú pozíciu v kádri Blaugranas. Klub však naďalej podľa špekulácií zaňho hľadá náhradu.


David Alaba je naklonený k prestupu do Barcelony

Viaceré španielske portály informujú o tom, že Alaba (28) nechce predĺžiť zmluvu s Bayernom Mníchov, ale rád by skúsil novú výzvu. S týmto univerzálnym defenzívnym hráčom je najviac spájaný práve katalánsky veľkoklub.


Prioritou Barcelony zostáva Eric García

Barça sa v lete pokúsi kúpiť mladého stopéra a sport.es píše, že hlavným cieľom by mal byť Eric García (19) z Manchestru City. Druhé meno ktoré je skloňované s prestupom do Katalánska je Pau Torres (23) z Villarrealu.


Ďalší zranený stopér

Vo štvrtok Barcelona potvrdila, že sa zranil stopér Béčka Jorge Cuenca, ktorý mal zaujať miesto 3. stopéra v zápase LM proti Neapolu. Zranenie ho vyradilo až do konca tejto sezóny. Cuenca je tak na zozname zranených obrancov spolu s Umtitim a Araújom.

Zobrazit více novinek

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 87
2. FC Barcelona 82
3. Club Atlético de Madrid 70
4. Sevilla FC 70
5. Villarreal CF 60
6. Real Sociedad de Fútbol 56
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Lionel Messi 25
2. Luis Suárez 16
3. Antoine Griezmann 9
4. Arturo Vidal 8
5. Ansu Fati 7
6. Martin Braithwaite 7
7. Arthur 3
Zobrazit celou tabulku

E-shop

Kšiltová čepice PENYA BARCELONISTA černá
Kšiltová čepice PENYA BARCELONISTA černá

od 350 Kč

Přejít do e-shopu

 

Chat