Rivaldo: Dembélé v Barceloně nic neukázal

Rivaldo: Dembélé v Barceloně nic neukázal

Bývalá hvězda Barcelony Rivaldo je toho názoru, že se Dembélému v Barceloně nepodařilo naplnit svůj potenciál. Francouz přišel do Barcelony v roce 2017 za 130 milionů eur a během působení v klubu jej neustále trápí zranění.

"Je neustále zraněný, na tréninky chodí pozdě. Měl by být více zodpovědný. Kdyby dělal to, co má a nebyl věčně zraněný, měl by právo v klubu být. Tohle ale není ten případ. Neudělal nic pro to, aby nějak klubu vrátil to úsilí, které Barca musela vynaložit, aby jej podepsala."

"Pro Barcelonu je situace komplikovaná, protože za něj klub dal hodně peněz. Pořád jsme ale neviděli ani náznak toho, co předváděl v Dortmundu. Myslím si, že je to výjimečný hráč, který má své kvality. Pokud ale bude pokračovat tímto způsobem, skončí mu v klubu smlouva, aniž by tam něco dokázal."

Luis Suárez odešel ke konkurentovi Atleticu Madrid a Rivaldo si myslí, že měl za něj klub podepsat nějakou náhradu.

"Barcelona se měla více snažit, aby za Suáreze podepsala nějakou náhradu. Nechali odejít výjimečného hráče, který má ještě kvality k tomu, aby byl pro tým klíčový."

"Myslím si, že v mnoha ligových zápasech bude Barcelona mnohem lepší než soupeři. Suáreze však bude postrádat v zápasech Ligy mistrů, nebo v náročných zápasech proti Realu, Atleticu nebo Seville. Teď už je však pozdě na to stěžovat si. Přestupy jsou již uzavřené."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat