Rivaldo: Lautaro Martínez není řešením pro aktuální situaci, Barcelona by měla přivést Neymara

Rivaldo: Lautaro Martínez není řešením pro aktuální situaci, Barcelona by měla přivést Neymara

Brazilský útočník z let minulých, Rivaldo, pohovořil o potenciálních přestupech Barcelony v rámci blížícího se letního okna. Vyjádřil se také k možnému navýšení mzdy Marca-Andrého ter Stegena, s nímž se Katalánci snaží dojednat nový kontrakt, a ke krajanovi Ronaldinhovi, jenž je nyní zadržen v cele v Paraguayi.

 

Lautaro Martínez vs. Neymar Júnior

Lautaro Martínez není řešením pro aktuální situaci. Dle mého bude prioritou Barcelony Neymar. Lautaro má teprve 22 let a i přes fakt, že je to dobrý hráč, který může být v budoucnu jedním z předních fotbalistů, se musí ještě vyvinout a nabrat zkušenosti. Proto si myslím, že se Barca musí v první řadě zaměřit na příchod Neymara.

Díky němu by zkompletovala úžasnou útočnou linii, kterou už jedno měla. Neymarovi je 28 let a má před sebou ještě spoustu sezon. Jeho přestup by byl skvělý, jelikož už zná klub a má osobnost, která vám umožní být rozdílovým i bez strachu, že bude hrát s Messim. Předpokládám, že by se tento návrat pozdával i právě Leovi.

Nová smlouva pro Marca-Andrého ter Stegena

Souhlasím s tím, že si ter Stegen zaslouží zvýšení mzdy a to za to, co udělal pro tým v posledních letech. Nemyslím si ale, že by měl vydělávat tolik, co Messi či Suárez, jak někteří lidé navrhují. Místo toho by měl být jedním z nejlépe placených hráčů. Jeho místo je možná hned za těmi největšími hvězdami.

Ronaldinho Gaúcho a jeho zatčení

Od doby, co Ronaldinha zatkli, jsem s ním nemluvil. Doufám, že vše dopadne dobře. Trávit narozeniny za mřížemi musí být otravné a jsem přesvědčen, že až to celé skončí, vyjde z toho silnější. Pamatuji si na jeden z jeho nejlepších gólů na MS 2002. Hráli jsme s Anglií a vyhráli 2:1. Nejprve mi nahrál a já dal první branku. Pak to dodělal on sám.

Byla to historická trefa. Padla z dlouhé vzdálenosti z přímého kopu, kde možná bylo lepší centrovat. On však vystřelil rovnou na branku Seamana. Později jsem se jej na to ptal a on mi řekl, že analyzoval brankářovu hru a věděl, že měl ve zvyku vykročit při přímácích o dva kroky dopředu a tak se jej snažil překvapit. A to se mu povedlo.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat