Rivaldo: Messi může v El Clásicu ukázat svoji oddanost klubu

Rivaldo: Messi může v El Clásicu ukázat svoji oddanost klubu

Rivaldo věří, že by Messi mohl v El Clásicu dokázat, že je klubu stále oddaný a je odhodlaný za něj bojovat. Messi dal v probíhající ligové sezoně zatím pouze jeden gól, druhý vstřelil v Lize mistrů a obě branky padly z penalty. 

Proti Realu Madrid má barcelonská hvězda skvělé statistiky. Ve 41 zápasech Messi nastřílel 26 gólů. V historii duelu španělských rivalů je tak na první příčce tabulky střelců.

,,El Clásico je pro Messiho perfektní příležitostí dokázat, že je klubu stále oddaný. Má za sebou těžké léto, sezonu nezačal úplně nejlépe, ale tento zápas je ideální příležitostí ukázat, že je stále výjimečný hráč. Vítězství by mu také bezpochyby zvedlo sebevědomí do zbytku sezony,"  vysvětloval Rivaldo.

,,Ten zápas je také šancí Barcelony na Real zatlačit. Nemá nejlepší formu - prohrál poslední dva zápasy a oba na domácí půdě."

,,Na začátku sezony jsem řekl, že bude mít Real nad Barcelonou navrch, protože je poslední vítěz LaLigy. Barcelona by ale mohla teď nastartovat krizi Realu - tři porážky v řadě by nebyly málo. Real se naopak bude snažit zvítězit a nechat ty špatné výsledky za sebou. Myslím si, že bychom mohli vidět hodně emotivní zápas, i když se bude hrát bez fanoušků."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat