RIVALDOVI SE NELÍBÍ, JAK BARÇA ZACHÁZÍ S AKADEMIÍ

RIVALDOVI SE NELÍBÍ, JAK BARÇA ZACHÁZÍ S AKADEMIÍ

Bývalý hráč Barcelony poslal vedení klubu jasný vzkaz.

V něm kritizoval jeho přístup k odchovancům. Podle Rivalda Barcelona nepotřebuje přivádět posily zvenčí a měla by se více soustředit na akademii.

"Je na manažerovi a na vedení zhodnotit potřeby týmu a případně v přestupovém okně přivést posily, Barcelona však nepotřebuje posilovat kádr hráči zvenčí.

Už přišel Murillo, aby vyztužil obranu, a kolují spekulace o tom, že Barça podepíše Adriena Rabiota z PSG a Frenkieho De Jonga z Ajaxu, já ale věřím, že by se klub měl podívat do své akademie.

Když máte akademii, která je tak vychvalovaná po celém světě, je to proto, že normálně zde dokážete vychovat dobré hráče pro první tým skoro každý rok, takže dává smysl, abyste radši hledali v ní nového Xaviho, Iniestu či Puyola, než abyste hledali v jiných klubech."

Související obrázek

Brazilec se vyjádřil také k působení Ernesta Valverdeho. "Když Ernesto prohlásil, že neví, co bude dělat příští sezónu, odpálil tím vlnu spekulací, já ale věřím, že spíš jen komentoval svoji situaci, než že by mluvil o plánu opustit klub."

"Jak všichni víme, bude to výsledek, který rozhodne o jeho budoucnosti. Momentálně se týmu daří a je na dobré cestě k titulům, takže je hrozně brzy na diskuze o eventuální změně trenéra. Samozřejmě, pokud Valverde znovu selže v Lize mistrů, zvýší se pochyby, zda je dostatečně kvalitní na to, aby klub dostal na vrchol, ale tyhle diskuze budou dávat smysl až na konci sezóny.

Valverde vede jeden z nejlepších klubu na světě s několika výjimečnými hráči, takže nevidím důvod myslet si, že by v klubu nebyl šťastný, když jde o tak vysoce hodnocenou práci. Je snem každého manažera vést podobně velký klub jako je Barcelona."

Výsledek obrázku pro rivaldo


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

smileysmiley

04.01.2019, 11:48

smiley

04.01.2019, 12:27

smiley

05.01.2019, 13:15

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat