Ronald De Boer: Pokud to má Depay v hlavě v pořádku, mohl by být pro Barçu dobrým hráčem

Ronald De Boer: Pokud to má Depay v hlavě v pořádku, mohl by být pro Barçu dobrým hráčem

Ronald De Boer věří, že by Memphis Depay byl dobrým podpisem pro Barcelonu. Současný útočník Lyonu byl silně spojován s přestupem na Camp Nou v létě. Tehdy o něj trenér Ronald Koeman velmi stál a nyní se opět o přesunu tohoto hráče začíná spekulovat. Nizozemec také vyjádřil důvěru Koemanovi, nebo zavzpomínal na začátky Desta v juniorce Ajaxu.

Barcelona se nedokázala s Lyonem domluvit na finančních podmínkách přestupu, i přesto, že částka za hráče byla mnohem nižší, jelikož se blíží konec jeho smlouvy. Ostatně s hráčem prý vedení Blaugranas již mělo být na osobních podmínkách dohodnuto. Je tedy možné, že se vedení pokusí jednání obnovit v lednovém přestupovém období. 

,,Po jeho nedávném zranění je již stoprocentně fit," řekl De Boer pro rádio Marca.

,,Pokud má hlavu v pořádku, mohl by být dobrým útočníkem pro Barçu. Podobá se spíše na Luise Suáreze, než na Griezmanna, ale technicky je velmi dobrý a pro svůj tým platný."

,,Barcelona prochází přechodem. Hráči, fanoušci a vedení musí pochopit, že to vyžaduje čas. Mám hodně důvěry v Koemana a v jeho kvalitu jako trenéra, ale potřebuje čas. My Holanďané jsme tvrdí a myslím si, že tohle Barcelona potřebuje," vyjádřil důvěru také Koemanovi. 

De Boer trénuje v akademii Ajaxu a pamatuje na to, jak uvažoval o kariéře Sergiña Desta. 

,,Když jsem byl u patnáctky Ajaxu, přemýšleli jsme, co dělat s Destem. Ale za jeden rok změnil celou svou mentalitu k lepšímu a když ho vidím teď, jsem na něj pyšný," přidal pochvalu na adresu Desta.


Zdroje: marca.com



Diskuze

Souhlasím s tím, aby Depay přišel. Ale neměl by být prioritou. To by měl být stoper, ideálně 2. Za mě by přišel nejdřív stoper č. 1, pak Depay a až naposled stoper č. 4 (posila, Lenglet, Araujo, Pique/posila). A ne, Garcia stoper č. 1 opravdu není. Uvědomte si, že pokud přijde on, tak to bude v další sezoně následovně: Lenglet, Pique/Araujo, Garcia. A s tím díru do světa neudelame.

11.11.2020, 18:24
MarcoFCB karlos

Otázka jesltli na top stopera máme dostatek financí smiley

11.11.2020, 22:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat