Saint-Étienne by rádo získalo na hostování Malcoma z Barcelony, o toho stojí i PSG

Saint-Étienne by rádo získalo na hostování Malcoma z Barcelony, o toho stojí i PSG

S budoucností Malcoma Oliveiry v Barceloně je to nahnuté. Klub o něj nestojí a rád by tak vyinkasoval aspoň něco zpátky ze sumy 40 milionů, kterou za něj loni posílal do Bordeaux. Právě ve Francii má Brazilec dva zájemce.

Webová stránka Peuple Vert přišla v neděli se zprávou, že AS Saint-Étienne si přeje angažovat do svého kádru Malcoma Oliveiru, aktuálně působícího v Barceloně. Celek vyznávající zelenou a bílou barvu už minulý týden koupil nastálo Sergiho Palenciu z barcelonské rezervy a právě na jednání týkající se jeho řešil stranou i možnost akvizice bývalého hráče Girondins de Bordeaux – kde výše jmenovaný pravý obránce mimochodem také hrál.

Zástupci Saint-Étienne požádali o hostování bez možnosti následného odkupu a nabídli, že by platili polovinu hráčova platu. To pro Barcu není dostatečná nabídka, jelikož zájem projevily i větší zbraně z Premier League a také Ligue 1. Co se Anglie týče, zde se nabízí Arsenal a to v případě, že se jim letos v létě nepovede získat Wilfrieda Zahu z Crystal Palace. Sám hráč by se ale spíše nebránil návratu do Francie, kde o něj stojí ještě někdo.

Tím někým není nikdo jiný než Paris Saint-Germain, alespoň to tvrdí deník Le Parisien. Možnosti křídelníka, který dorazil do Katalánska loni a nepřesvědčil kouč Ernesta Valverdeho, totiž zná Leonardo – staronový fotbalový ředitel u Pařížanů, od nichž Barcelona požaduje návrat Neymara Júniora. Barcelonští si dvaadvacetiletého Malcoma cení na v úvodu zmíněných 40 milionů eur, kterými za něj na poslední chvíli přebili AS Řím.

Dodejme, že odchovanec Corinthians odehrál 24 zápasů, ve kterých 4 góly dal sám a 2 další připravil. Rodák ze Sao Paula se mimochodem prosadil i v Lize mistrů, a to proti Interu nebo v Copě del Rey, kde dal branku vedle Culturalu Leonese také Realu Madrid. Zbývající trefu zaznamenal na stadionu Villarrealu, kde také nahrál na první gól zápasu Philippu Coutinhovi. O pár dnů dříve pak nahrával Lionelovi Messimu v derby s Espanyolem.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Ono přesvědčit někoho během 15min v každém zápase, jde těžko.😃 Dle mně hrál velmi kvalitně, když už měl tu příležitost odehrát víc minut.

09.07.2019, 20:29
Pablo Culé MarcoFCB

Asi tak smiley

09.07.2019, 23:37

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat