Schuster: Barcelona potřebuje Neymara, nikdy jsem neviděl takový útok, jako MSN

Schuster: Barcelona potřebuje Neymara, nikdy jsem neviděl takový útok, jako MSN

Bývalý hráč Barcelony Bernd Schuster pohovořil v programu Onda Cero zvaném „El Transistor“ mimo jiné i o možných příchodech do katalánské metropole. Němec, jenž po působení u Blaugranas zamířil k rivalům do Realu, které později vedl také jako kouč, si myslí, že prioritou by měl být návrat Neymara Júniora.

Prodal bych Costa Bravu (pobřeží končící na hranicích s Francií, pozn. přek.), aby se přivedl Neymar. Barca jej potřebuje a ačkoliv Lautaro je dobrý a pasoval by, myslím si, že Barcelona byla hloupá, když pustila Neymara a Iniestu. Schází jí hráč, který by přinesl driblink a hru 1 na 1.

Dembélé ani Coutinho nedali prozatím Barceloně to, co potřebuje. Tým musí být blízko vyhrávání Ligy mistrů a domnívám se, že Neymar by tomu přispěl. Coutinho to nezvládne a Dembélé je příliš často zraněný. Griezmann nemá charakteristiky, které tým potřebuje.

Mbappé ještě nedosáhl Neymarovy úrovně, ale jde o další možnost. Nikdy jsem neviděl, že by si útok sedl tak, jako MSN, nicméně Mbappé má před sebou skvělou budoucnost. Klíčovým bude návrat Suáreze, který pomůže hodně Messimu i Barceloně. Barca nemá hráče, jako on.

Každý  to pocítí. Někteří potřebují své fanoušky, ačkoliv si nemyslím, že by z toho někdo těžil více, než ostatní. Za mě jsem necítil změny, když se hrálo bez diváků, ale nyní chtějí hráči plné tribuny. Dle mě jsou nezbytné izolované tréninky před návratem a musí k nim dojít.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

marek99
Senior editor

Na jednej strane má asi pravdu, ten útok bol top, no na druhej má Neymar už tesne pred tridsiatkou, trápia ho čoraz častejšie zranenia, v PSG hrá zväčša na SOZ/CAM, plus to ako sa ku klubu zachoval pred pár rokmi... No a aj tak si ho klub asi nebude môcť dovoliť. Otázka je či by nám príchod Lautara pomohol, stále je oveľa podstatnejšia pozícia krídla, ktoré vie hrať 1 na 1

15.05.2020, 11:14

Barcelona pustila? smiley Asi by si měl zjistit, jak to vlastně bylo. Kdyby Neymar nebyl vůl, mohl být v Barceloně legendou...

15.05.2020, 12:35

Vím, že tu má spoustu lidí problém s návratem Neymara vzhledem k tomu, jak se zachoval. A rozhodně to nebylo nic hezkého. Pokud ale chceme mít opět silné útočné trio, tak je to momentálně jediná volba - na Mbappeho nemáme peníze a žádné jiné křídlo kvalit Neymara nevidím. Ať jsme zkoušeli kohokoliv, tak se nechytl (Dembele, Coutinho, Griezman, Perez...). Pro mě je Lautaro stejný typ jako Griezman a tak bude hra podobná a na křídle se neuchytí. Neymar je jistota.

15.05.2020, 16:19

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 81
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 68
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 51
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 18
2. Jude Bellingham 17
3. Ante Budimir 16
4. Alexander Sørloth 15
5. Borja Mayoral 15
9. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
47. Raphinha 5
52. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat