Marca: Semedo do Wolves, Wagué do PAOK

Marca: Semedo do Wolves, Wagué do PAOK

Podle posledních zpráv je údajně velmi pravděpodobný odchod Nelsona Semeda z Barcelony. Tento hráč zřejmě odejde do Anglie, je totiž blízko k podpisu ve Wolvesu. 

Pravý obránce je velmi blízko k tomu, aby se stal dalším portugalským hráčem v týmu Wolverhampton Wanderers. Tento anglický celek za poslední roky vytvořil solidní portugalskou základnu. Kromě hlavního trenéra N.E. Santa se v týmu nachází celkem 8 portugalských hráčů. Semedo by byl tak dalším v tomto početném seznamu. 

Podle různých zpráv v Anglii je Wolves velmi blízko k podpisu. Přestup by měl vyjít na zhruba 30 milionů eur. 

Dalším pravým bekem, který nejspíš odejde z Barcelony je mladík Moussa Wague. O jeho služby projevil zájem řecký klub PAOK Soluň, konkrétně by se mělo jednat o hostování. Pokud tito dva hráči skutečně odejdou, za aktuální situace by v kádru na pozici pravého obránce figuroval pouze jeden hráč, a to sice Sergi Roberto. 

Trenér Ronald Koeman by ale raději upřednostnil použití Roberta na pozici středního záložníka. Z tohoto důvodu měl vedení doporučit podepsat pravého obránce Sergina Desta z Ajaxu. Tento nadějný 19letý americký obránce je ale také spojován s Bayernem Mnichov.


Zdroje: marca.com



Diskuze

To je fakt na bednu. Dva kvalitní beky pustíme, abychom koupili možná dobrého jiného. Řekl jim někdo, že je to skutečný fotbal a ne Football Manager?

20.09.2020, 22:35

A já si představoval, že právě tito dva budou tvořit naše 2 pravé obránce v této sezoně. na druhou stranu, pokud chceme hrát systém 4-2-3-1, tak potřebujeme obránce rychlé, kvalitní dopředu i dozadu. Semedo je rychlý a kvalitní dopředu, ale dozadu je strašnej. A to je v této formaci strašně důležitý. Wague to v sobě třeba má, ale třeba ne. To nikdo nemůže vědět. Roberto je lepší v záloze, to je pravda. A v systému 4-2-3-1 by se určitě chytnul, jako nikde. Oproti tomu je Dest kvalitní ve všech víše zmíněných aspektech. Navíc je nejmladší ze všech (Wague, Roberto, Semedo) a také má zkušenosti z nejvyšší tamní soutěže. To zase například chybí Waguemu. Jen se teť bojím, jak to bude s tím omlazováním kádru. Puig out, Wague out, Miranda out ( B- tým), atd. atd. A hráči jako Suarez, Pique, Alba tu stále jsou. Co chceme jako hrát za rok, či za dva?

21.09.2020, 00:00
Caltic8
Administrátor

Takže za Semeda dostaneme méně, než za co přišel z Benfiky smileysmiley

21.09.2020, 06:25

Na toho Desta by jsem se vykašlal.
A co Emerson? V Betisu se chytil a je mu 21 let

21.09.2020, 10:19

A zase naprosto k ničemu ksefty zase pošleme pryč semeda jak kdyby jsme měli na tu pozici nekoho lepšího..tohle vedení po...e všechno co může než odejde..🤦🏻‍♂️už pár let se na to nedá dívat a koruna tomu všemu byl Griezmann a oni ho este přemlouvají ať zůstane 🤦🏻‍♂️😁

21.09.2020, 15:48

Jen bych doplnil,že Semedo si nedokázal vytvořit stabilní pozici na RB ani pod jednim ze tří trenérů.To taky o něčem svědčí.Ryhlostně byl na tom dobře,ale pozičně a kombinačně už to bylo horší.Snad přivedeme toho Desta nebo Aaronse.

21.09.2020, 19:52

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat