Semedo porušil pravidla a protokol LaLigy

Semedo porušil pravidla a protokol LaLigy

Nélson Semedo má průšvih. Deportes Cuatro jej totiž označilo za dalšího hráče z laligového rybníčku, který porušil pravidla nařízená španělskou vládou a zúčastnil se zbytečného shromáždění s mnoha lidmi.

Minulý týden v pondělí byla Barcelona stále ve druhé frázi restartování ekonomiky a tak bylo umožněno se setkávat pouze do patnácti osob. Portugalec se však setkal se spoustou svých přátel ve známé restauraci ve čtvrti Castelldefels. Šlo o narozeniny jednoho se zúčastněných, kterých celkem bylo přes 20. V tom samém čase LaLiga doporučovala vyhýbat se kontaktu s lidmi, kteří nesídlí v daném městě. A toto doporučení si pravý bek vzal na lehkou váhu.

Další host této akce sdílel fotky na svých sociálních sítích a později je smazal. Barcelonský klub o tomto vůbec nevěděl. Jedná se už o třetí případ, kdy hráč působící ve španělské nejvyšší soutěži porušil pravidla. Jako první to byli hráči Sevilly - jmenovitě Lucas Ocampos, Éver Banega, Franco Vázquez a Luuk de Jong - na společné grilovačce venku a poté srbské trio Luka Jovič, Nemanja Maksimovič a Ivan Šaponjič. Zatím se neví, zdali se rodák z Lisabonu s kapverdskými kořeny dočká od klubu nějakého trestu.

 


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat