SEMEDO POSÍLÍ BARCELONU

SEMEDO POSÍLÍ BARCELONU

Španělský velkoklub je podle celé řady zdrojů velmi blízko podpisu pravého obránce Benficy Nélsona Semeda, který upřednostnil Barcelonu před Manchesterem United.

Barcelona je v pokročilých jednáních s Nélsonem Semedem, o něhož se zajímali rovněž Rudí ďáblové. Portugalský obránce zažil v dresu Benficy skvělou sezónu. Svému týmu pomohl k obhajobě portugalského titulu a k zisku Portugalského poháru a podle očekávání se o něj zajímají přední evropské kluby.

Zdálo se, že rodáka z Lisabonu získá Manchester United. Anglický klub chtěl v Benfice ulovit nejen Semeda, ale i jeho spoluhráče Victora Lindelöfa, švédského internacionála, který dokáže zahrát nejen na pravém beku, ale i na stoperu. Vše nasvědčovalo k tomu, že se oba hráči portugalského klubu přesunou na Old Trafford, dokud se do jednání nevložila Barcelona.

Skutečnost, že je třiadvacetiletý hráč v pokročilých jednáních se španělským velkoklubem, potvrdil portugalský deník Rekord.

Barcelona stále hledá nástupce Daniho Alvese, který před rokem přestoupil do Juventusu. Ale zdá se, že Alvesova nástupce našla právě v portugalském zadákovi. 

Semedo by se měl na Camp Nou přesunout na přání nového barcelonského trenéra Ernesta Valverdeho. V současné době probíhají rozhovory o přestupní částce. Barcelona by měla za hráče zaplatit více než 34 milionů euro.


Zdroje: talksport.com



Diskuze

MVD

V dnešní době ta částka celkem jde. My pravého beka potřebujeme a on vypadá zajímavě. Lepší než "jen rychlík" Bellerín. Pak Davinson z Ajaxu. A celkem dost se mi líbí Seri. Profilem mi připomíná Kantého. A nikde není psáno, že musíme kupovat úplně mladého hráče do zálohy. Serimu bude 26 let, až mu bude kolem 30, resp. 30, tak ho může nahradit Aleňa.

03.06.2017, 10:52

Parádní hráč, výborná technika a hlavně rychlost, celý zápas jezdí na 100%. Cena bude sice vysoká, ale v dnešní době se není čemu divit. Sem s ním! smiley

03.06.2017, 11:52

Rozmyšlam, či sergi R. nejde sam proti sebe ked povedal že už nechce hrať v obrane. Pretože len vdaka tomu odohral tolko minút túto sezónu. na RB zostane dajem tomu Semedo a Aleix a V zálohe mu tolko času určite tréner nedá. Ak rátam základ Raketa-Busquets-Iniesta + TOP CM o ktorom sa stale špekuluje ..a dalej Denis, Rafa, Gomes... neviem neviem, či radšej nemal držať hubu a krok a byť rad že sa može s niekym točiť na RB..po sezone bude nespokojny že je nevyťaženy a bude chceť odisť

03.06.2017, 12:09
MVD momo-9

S. Roberto, Sergio, Seri. To jde dobré, ne? Hele, je možné, že Raketa odejde, pokud chtěj prachy na posily. A Iniesta zdaleka neodehraje celou sezónu. Gomes bude střídat Sergia, popř. dokáže zaskočit kdekoliv v záloze. Rafinha a Denis jsou spíše křídla. Ale myslím si, že jeden z dua Rafa, Denis by měl jít. Denis mě vůbec nepřesvědčil a Rafinha je furt zraněný.

03.06.2017, 12:19
blaugrana MVD

Na európsku scénu vyzerá ta záloha veľmi slabo.

03.06.2017, 12:46
MVD blaugrana

A koho teda? Předraženého Coutinha, který se do systému 4-3-3 vůbec nehodí, nebo Verrattiho, kterého PSG nepustí?

03.06.2017, 12:54
blaugrana MVD

Ja sa bavím o tom, že to je proste slabá záloha, nie o tom koho teda. Proste to chce TOP CM, nie len rozšírenie zálohy. Jediný top je Busquets. Seri sa mi veľmi páči, ale topom ešte nie je, ale určite by mohol byť jedným z dvoch hráčov do zálohy, ktorí sú potrební.

03.06.2017, 12:56
MVD blaugrana

Já nikterak nenarážím na tvůj příspěvek, to je řečnická otázka. Sergio má taky své výkyvy. A Rakitić letos šel taky rapidně dolu, to si musíme přiznat. A Iniesta už není žádný mladík, který odehraje plný počet zápasů. Rafinha věčný marod. Denis průměrák. Gomes potenciál má. Já bych ho neodepisoval. Je mladej, on se chytí a může zaskočit kdekoliv v záloze. Seriho si tu dokážu představit, jak říkám, takový Kanté. A přesně takový středopolař nám tu chybí. Měli jsme koupit Bernarda Silvu a bylo by to. Verratti půjde za stejný prachy jako Coutinho. Hodně jsem zvědav, na koho Ernesto ukáže. Jinak já bych Sergimu dával v záloze prostor. Má na to. Je to výborný hráč.

03.06.2017, 13:02
blaugrana MVD

Výkyvy majú všetci, ale Sergio odohrá väčšinu sezóny vo forme, takže jeho postu sa fakt nebojím. Ivan mal nahradiť Xaviho, lenže ten sa nahradiť nedá. Don taktiež ž nepatrí do základu a budúca sezóna bude zrejme jeho poslednou v drese Barcy. Veď práve. Máme samých priemerákov a žiadnych "topov". Proste za top CM sa budú musieť vysoliť ťažké prachy, tak ako tomu bol ov prípade Suaréza. Hlavne treba rozhýbať zálohu. Preradením Roberta do nej by sa tak stalo. Seri je tiež dríč ako hovado, ale myslím, že proti tým najlepším by to bolo málo. Chýba mi tam proste kaliber typu Verratti, Thiago, či Modrič, keďže už dosluhuje Iniesta. A čo sa týka Bernarda Silvu, tak si nemyslím, že by sadol do trojčlennej zálohy. On je skôr post Messiho. Voľnosť z pravej strany ihriska.

03.06.2017, 13:10
MVD blaugrana

Zajímavý názor. Souhlasím. Jako Seri by se hodil. Jinak si nemyslím, že Thiago je kdovíjaký TOP, je super, ale taky věčný marod. Ideálně ten Verratti...

03.06.2017, 13:30
blaugrana MVD

Tuto sezonu neskutocne vyrastol a o to viac ma sere, ze kvôli Cescovi odisiel.

03.06.2017, 13:43
Stingy18 MVD

Proč myslíš, že se Couts do 4-3-3 vůbec nehodí? Jeho typickej post byl vždy střed zálohy, na kraj ho odsunul až Rodgers a poté i Klopp, díky jeho univerzálnosti a kvůli nedostatku hráčů na tento post. Poslední zápasy v téhle sezóně hrál na pozici Iniesty a právě tyto výkony byly označovány jako jeho vůbec nejlepší za celou sezónu.

03.06.2017, 13:58
MVD Stingy18

V systému 4-2-3-1 by vynikl. Nevím, co Valverde chystá. Uvidíme. Každopádně ten rachot kolem Coutinha dost utichl. Uvidíme, já Erniemu věřím, ať si ten tým složí, jak potřebuje.

03.06.2017, 18:08

Jediné co té záloze chybělo, byl systém a s tim logicky souviselo to, že bez něj šla forma všech hráčů ze zálohy dolů, což je taky způsobené tim že Enrique v uplynulé sezoně postavil tu hru a na MSN místo toho, aby to hrál střed pole. Takže podle mého stačí do zálohy jeden TOP hráč a aby se vyladila forma a Ernesto v hráčích obnovil ten neskutečnej hlad po trofejích. Samozřejmě také si musí sednout ten systém a musí to mít tvář. Úkoly zálohy prostě nemůže plnit MSN i když jsou nejlepší.

03.06.2017, 13:14
blaugrana Pablo Culé

To je podla mna az moc optimisticke zhodnotenie. V sezone 1415 ta zaloha fungovala a nemyslim si, ze sa ten system v tejto sezone nejak zmenil. Proste Don starne a je casto zraneny a Ivan mimo.

03.06.2017, 13:46
Pablo Culé blaugrana

Možná ano, ale jak si napsal...Ivan je mimo, což ovšem neznamená že už na to nemá, teda určitě né v mých očích :) a jestli na to už nemá Don, tak od toho tu právě bude ten jeden TOP nákup, nemyslím že je nutné kupovat několik hráčů do zálohy, Iniesta bude pořád... pokud už ne v základu, tak na posledních 20-30min neskutečnej. Pak bude důležité aby se tedy stal zázrak s Gomésem, Rafinhovi drželo zdraví, případně Denis, dostal více prostoru(měl mnoho skvělých momentů) nebo Valverde překvapí a Aleňa vylétnesmiley

03.06.2017, 14:58
blaugrana Pablo Culé

Denis mal vela skvelych momentov?

03.06.2017, 15:04
Pablo Culé blaugrana

Hele mě přijde že ze začátku roku, myslím tedy že to bylo přesně to období, kdy nastupoval častěji..tak se mi chvílema dost líbil, dal i nějaký góly, ale pak se vytratil no, vlastně i Digne šel potom výrazně dolu, ale podzim měl poměrně slušný.

03.06.2017, 18:04
blaugrana Pablo Culé

Mne as páčil v jednom jedinom zápase, a to proti Celticu v príprave. Z minuloročných posíl nie je sklamanie len Umtiti.

03.06.2017, 18:47
MVD blaugrana

A Paco se taky rozjede. smiley

03.06.2017, 19:19
blaugrana MVD

Zatiaľ veľmi slabé z jeho strany, ale jemu verím najviac, že sa ešte môže zdvihnúť.

03.06.2017, 19:24
Pablo Culé blaugrana

Umtiti mě naprosto uchvátil, věděl sem že bude fajn, ale že až taková vyspělost a hned absolutně TOP..? To potěšilo... a jak píšete hoši, Paco se vyplatí..smiley

03.06.2017, 19:44

Portugalskou ligu sleduji několik let celkem podrobně. A tak Semeda velice dobře znám - a absolutně to nechápu!!!
Portugalská liga má 18 celků, z nichž o špici dlouhodobě hraje pět z nich (vedle Benfiky ještě FC Porto, Sporting Lisabon, Sporting Braga a Vitória V. Guimarães). A právě s těmito lepšími kluby jsou výkony Semeda pravidelně průměrné, případně podprůměrné. Pokud ale proti Benfice nastoupí Tondela nebo Moreirense, prostě celky průměrné až podprůměrné, pak Semedo vyniká a jde z jeho výkonů udělat skvělý sestřih...
ALE - potřebujeme hráče, který umí skvěle hrát proti slabým a v klíčových zápasech se špičkovými týmy hoří? Já tvrdím, že ne...
Pokud bych si na RB měl vybírat někoho z portugalské ligy, pak Ezequiel Schelotto ze Sportingu, brazilec Baiano z Bragy nebo další brazilec Patrick z Marítima. Všichni podávají vyrovnané výkony a jsou to na svém postu nadprůměrní hráči (i když, podle mého názoru - ani jeden z nich, včetně Semeda, nemají kvalitu pro FC Barcelona). . A hlavně - všichni z nich jsou o hodně levnější než Semedo...
Pro mne je Semedo prostě krokem vedle a myslím si, že to bude nákup jako Douglas...
:(

03.06.2017, 19:20
MVD felpod

Bezva. To je fajn. Můžeš napsat blog. Osobně bych si to rád přečetl o tvých postřezích z portugalské ligy. Já ho viděl hrát dvakrát a hrál dost dobře. Ale nesleduji ho. Mě nepřesvědčuje ani Bellerín. Mě by se asi nejvíc líbil Tolisso z Lyonu, ale není to čistokrevný RB.

03.06.2017, 20:12
felpod MVD

Na blog nemám koule. Portugalskou ligu sleduju kvůli specializaci v bettingu. Takže Bellerina jsem letos viděl asi jen dvakrát a Tolissa vůbec.
Jinak ale svůj názor na Semeda nepovažuju za dogma. V listopadu mu bude 24, takže prostoru na vývoj tam je spousta. Možná by mu pomohla na rozkoukání jedna sezóna v Béčku. Ale to by Valverdemu moc nepomohlo...
Budu rád, pokud po příští sezóně budu moct napsat, že v Semedovi jsem se pletl...

03.06.2017, 20:17
blaugrana MVD

Tolisso je záložník, takže nie. Experimentov už bolo dosť.

04.06.2017, 11:50

Semeda som vysledoval na YouToube. Je to špička, rýchly ako Bellerin, ale má naviac dokonalú techniku, nemá problém 1na1, je do kombinácie a včas sa vracia dozadu. Fantastický futbalista, pripravený ihneď nastúpiť v základe, hneď by sa adaptoval, je sebavedomý. Ten experiment s Vidalom som nikdy nepochopil, je to výborný futbalista, ale nie na pravého obráncu, toto hral málokedy, preto mal problémy.

11.06.2017, 08:23

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat