Semedo s Albou jsou zpátky v nominaci, mimo ní pak zůstali Wagué a Firpo

Semedo s Albou jsou zpátky v nominaci, mimo ní pak zůstali Wagué a Firpo

Barcelona uzavřela včerejším dnem přípravy na utkání pod hlavičkou 17. kola LaLigy Santander, ve kterém vyzve Real Sociedad. Vzájemnému souboji proti Txuri-urdin předcházely jako obvykle dvě tréninkové jednotky, přičemž po té páteční zamířili nominovaní hráči do San Sebastiánu, kde se začíná hrát v sobotu už v 16:00 SEČ.

Po parádní výhře v Miláně dostali Blaugranas volno a ve středu necvičili. Do práce se tak vrátili ve čtvrtek dopoledne a to spolu s Nélsonem Semedem a Jordim Albou, jenž normálně cvičili v hlavní skupině. Do ní se dostali také Iňaki Peňa, Ansu Fati a Carles Pérez z rezervy. Cvičení na Camp Tito Vilanova přihlížela tenisová hvězda Španělska, Carla Suárezová.

V pátek se pak trénovalo na stejném místě až od čtvrt na pět kvůli simulaci odpoledního času výkopu a o hodinu dříve se Ernesto Valverde zúčastnil tiskovky. Peňu nahradil kolega z brány Sergi Puig. S ostatními opět trénovali dva výše jmenovaní krajní zadáci, kteří se následně dostali i do devatenáctičlenné soupisky, jelikož dostali od klubových doktorů zelenou.

Kvůli zranění pak i nadále schází Arthur Melo s Ousmanem Dembélém, zatímco Júnior Firpo a Moussa Wagué zůstali doma z technických důvodů. Další novinkou z páteční jednotky byla návštěva ex-barcelonisty Daniela Alvese, dnes hráče Sao Paula v rodné Brazílii. Nechyběly tak společné fotografie s hráči, s nimiž hrával či krajany a příspěvky na sociálních sítí.

Dodejme, že Dani figuroval jako člen A-týmu FCB mezi lety 2008 a 2016 a byl s ním u zisku šesti ligových titulů, čtyř národních pohárů a superpohárů a třech triumfů v Lize mistrů, Super Cupu UEFA a na MS klubů. Po vzájemných zdravicích už se všichni fotbalisté a trenéři vydali na letiště El Prat a odletěli do Baskicka, kde přistáli později večer a zamířili spolu na hotel.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat