Setién: S Messim mám dobrý vztah

Setién: S Messim mám dobrý vztah

Barcelonští hráči měli po zápase s Deportivem Alavés znovu úsměv na tváři a spokojený byl i trenér Quique Setién. Po zápase hovořil i o vztahu s Messim, se kterým měl osobní schůzku, kde si vyjasňovali některé věci.

Bod zlomu: "Důkladně jsme zanalyzovali naši situaci a všichni se těšíme na Ligu mistrů. Mluvili jsme a vyčistili jsme některé věci. Díky tomuto výsledku se můžeme dívat do budoucna s větší důvěrou a jiným přístupem."

Budoucnost: "Vždy jsem byl v klidu. O svou budoucnost se nebojím, bojím se o budoucnost klubu. Jsem součástí obrovské organizace, soustřědím se na svoji práci. Jsou určité věci, které neovlivním. Vždycky jsem cítil podporu. Pokud tomu tak není, bylo by možná potřeba učinit jiné rozhodnutí."

Změna: "Od posledního zápasu neuběhlo mnoho dní, ale bylo to dost na to, abychom si ujasnili, že dnešní utkání je důležité. Potřebovali jsme sezónu zakončit s co nejlepšími dojmy, protože předtím byly velmi negativní. Tento výsledek je odměnou, překonali jsme sami sebe."

Messi: "Vždy narušuje rovnováhu soupeře. Kéž by nám ještě dlouho přinášel radost jako doposud."

Messiho pozice: "Obvykle se rozhodne, kde je ho v daném okamžiku nejvíce potřeba. Když je blíže k brance, úsilí je menší a může vytvářet nebezpečnější akce. Pokud je jinde. může také vytvářet šance, ale také více volného prostoru, protože se soupeři soustředí na něj."

Vztah s Messim: "Je víceméně stejný jako s ostatními. Někteří hráči jsou otevřenější než jiní, ale máme dobrý vztah."

Lenglet: "Cítil potíže a každého jsem předtím varoval, že není vhodná doba na to, abych riskoval. Udělal, co měl. Nemyslím si, že zranění bude vážné."

Styl hry: "Snažímě se držet naší podstaty. Někdy jsme slabí a zranitelní, už jsme o tom mluvili. Teď budeme mít víc času na práci. Dřív jsme neměli, protože mluvení je jedna věc a trénink na hřišti další. Tyto dva týdny nám určitě pomohou ke zlepšení."

Riqui Puig a Ansu Fati: "Mladíci odehráli skvělý zápas. Dobře využívají minuty, které dostanou. Mají hodně energie, od mládežnického k dospělému fotbalu je to velká změna. Jsou určitě budoucností tohoto klubu a stanou se skvělými hráči. To je dobře, protože to vyvolává pozitivní očekávání."


Zdroje: fcbarca.com, fcbarcelona.com



Diskuze

hlavne, ze si kluci padli kolem krku

21.07.2020, 20:21

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 57
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat