Setién si může mnout ruce nad návratem Suáreze

Setién si může mnout ruce nad návratem Suáreze

Luis Suárez je čím dál tím blíže návratu do hry a je možné, že už na utkání proti Mallorce obdrží povolení od lékařů. Quiquemu Setiénovi by se tak uzdravil trojlístek s Lionelem Messim (v případě, že jeho absence na tréninku byla skutečně preventivní) a Antoine Griezmannem.

Bude-li Messi v pořádku, má se barcelonský trenér na co těšit. Od pondělí pracuje s celým týmem na hřišti a kromě Ousmana Dembélého měl k dispozici pokaždé všechny hráče (až na středeční vynechání Argentince s desítkou na zádech). Suárez už je mezitím krůček od získání zelené ke startu v zápasu proti Realu Mallorca, který proběhne v sobotu 13. června na Estadi de Son Moix na Baleárských ostrovech.

Svůj poslední zápas odehrál uruguayský útočník v lednu a to v semifinále španělské Supercopy proti Atlétiku Madrid. Po ní se z potice kouče pakoval Ernesto Valverde a pod jeho nástupcem už si El Pistolero nezahrál, jelikož měl za sebou operaci kolene. Dohromady odehrála trojka pod zkratkou MSG jenom 13 utkání a pouze 8 z nich skončilo vítězstvím Barcy. Suárez je autor celkového počtu 11 ligových branek.

V tomto ohledu jej předčí pouze devatenáctigólový Messi, který byl na úvodu ročníku 2019/20 také nějakou dobu mimo hru, a Karim Benzema z Realu se čtrnácti. Včera však první jmenovaný údajně kvůli problémům s přitahovačem svalu netrénoval. Griezmann pak zaznamenal 8 přesných zásahů v LaLize. Ještě tedy uvidíme, kdy se všechny ofenzivní esa Blaugranas sejdou na hřišti zase pospolu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat