Setién tvrdil, že hráči nerozuměli jeho pokynům, Celades hovořil o situaci kolem Rodriga

Setién tvrdil, že hráči nerozuměli jeho pokynům, Celades hovořil o situaci kolem Rodriga

V pozápasových komentářích probrali oba trenéři vzájemný zápas svých výběrů, který na Mestalle skončil za stavu 2:0 pro domácí. Došlo ale také na jiná témata. Zatímco Quique Setién hovořil o nedorozumění mezi ním a hráči, Albert Celades pravil, že Rodrigo Moreno je hráčem Valencie a uvidí, co se stane.

Quique Setién

V prvním poločase jsme hráli velmi špatně, nebyli jsme dobře rozestavení pozičně a také precizní. Umožnili jsme 4 nebo 5 brejků a existuje spousta věcí, které z té první půle lze zhodnotit. Hráči nerozuměli některým věcem a možná jsem je dostatečně nevysvětlil. V druhém dějství už to bylo lepší, ale bohužel jsme se neprosadili a náš protivník dal druhý gól.

Valencia si v prvním poločase zasloužila více. Nehráli jsme dobře a máme hodně co zlepšovat a probírat. Soupeř se hodně zatáhl a kdyby Ansuova střela nebo jakýkoliv z pokusů Lea padl do brány, vyrovnalo by to hru. Jedná se o bolestivou porážku a pokusíme se jí co nejrychleji strávit. Některé věci nebyly vyloženy dobře nebo byly špatně přetlumočeny.

Viděli jsme to – přihrávání nemělo hloubku a na něčem takovém nepracujeme. Nejlepší na tom všem bylo, že do přestávky jsme šli za nerozhodného stavu. Ve druhé půli jsme hráli lépe, ale to nestačí. Valencia je skvělým týmem a dobře se dokáže vymanit z tlaku, aby ublížila protivníkovi. Zhodnotíme rozestavení a pochopení to, co očekáváme.

Pochopit nakreslené schéma na tabuli a ukázat to na hřišti jsou dvě odlišné věci. V poločase jsme upravili pár věcí, aby hráči více rozuměli taktice a šlo to vidět, jelikož jsme získávali prostor. Určitě pochopíte, že nebudu hovořit o privátních konverzacích s hráči. Stejně tak jsem už říkal, že se nebudu bavit o přestupech. Nemám, co bych dodal ke svým předchozím tvrzením.

Rodrigo je skvělým hráčem a říkal jsem, že bych byl radši, kdyby dnes (vyjádření proběhla v sobotu, pozn. přek.) nenastoupil. K dalším záležitostem nemám co říct. To, že de Jongova forma spadla, je váš názor. Dneska to nebylo jen o něm, celý tým měl problém pochopit hru. Frenkie hraje poslední měsíce určitým způsobem a nyní jej žádáme o něco jiného.

Albert Celades

Jsme velmi potěšeni. S Barcelonou je velmi obtížné vyhrát. Odehráli jsme skvělý zápas a pracovali jako tým. Každý ví, jak jsou pro nás Parejo s Rodrigem důležití, ale dnes jsme se posílili jako tým. Vy víte, že jsem rozhodčí vždy respektoval, jelikož jejich práce je velmi složitá. Doufáme, že si nebudeme na nic stěžovat a dneska jsme měli smůlu na jejich rozhodnutí.

Chápu vaše obavy, ale do přestupových spekulací se nehodlám zatahovat. Dnes Rodrigo zahrál dobře a chtěl jít na hřiště, jelikož normálně trénuje. Drby se objevily i v létě a on k nim přistupoval běžně. Jsme rádi, že je zpátky ve hře a uvidím jej znovu v pondělí. Rodrigo je totiž hráčem Valencie a uvidíme, co se stane.

Nevím, k jakým incidentům došlo před zápasem, ale my jsme tak jako tak spokojení. Hovořil jsem se čtvrtým rozhodčím o té neuznané brance Gabriela, ale raději bych to dále nekomentoval. Dnes jsem nevyhrál já po taktické stránce s Quiquem Setiénem – Valencia porazila Barcelonu.


Zdroje: fcbarca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 72
2. FC Barcelona 64
3. Girona FC 62
4. Athletic Club 56
5. Club Atlético de Madrid 55
6. Real Sociedad de Fútbol 46
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Jude Bellingham 16
2. Borja Mayoral 15
3. Ante Budimir 15
4. Artem Dovbyk 14
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
24. Ferrán Torres 7
32. João Félix 6
44. Ilkay Gündogan 5
54. Raphinha 4
Zobrazit celou tabulku

 

Chat