Situace Griezmanna? Přetrvává nejistota

Situace Griezmanna? Přetrvává nejistota

Budoucnost Griezmanna v klubu je stále nejistá. Hráč neodsouhlasil, ale ani neodmítl přesun jinam. Klub s ním ani nevyjednává o snížení platu, protože aktuálně nepatří mezi ty nejlépe placené hráče. To je dáno především neúspěšnou sezonou Barcelony, část jeho platu totiž tvoří bonusy za získané trofeje.

Prioritou jsou odchody lépe placených hráčů - Umtitiho, Dembélého, Coutinha nebo Pjaniče. Snížení platu se hráčům samozřejmě nezamlouvá a jejich agenti tak nějak počítají s tím, že klub udělá cokoliv pro to, aby mohl Messimu nabídnout novou smlouvu a oni tak vyjednají svým klientům slušné podmínky. Griezmanna se však tato situace úplně netýká, na druhou stranu jeho odchod nikdo stoprocentně nevyloučil.

Laporta na adresu hráče nedávno prohlásil:

"Griezmann je hráč Barcelony, má platnou smlouvu a pokud se něco významného nezmění, zůstane tady. Na trhu se stále něco mění, ale to je přirozené. Nemůžeme zapírat, že by o tak kvalitního hráče nebyl zájem."

Mateu Alemany však prodej Griezmanna nevyloučil:

"Griezmann je hráč, o něhož má řada klubů zájem. Snažíme se sestavit tým, který nebude zatěžovat klubové finance. S Antoinem není žádný problém. Pokud se však bude na trhu něco dít, jsme otevřeni všem nabídkám, protože potřebujeme dodržet finanční fair play a musíme tak jednat se všemi hráči a prozkoumávat naše možnosti. Určitě ale nechceme týmu nějak poškodit, konkurenceschopnost je pro nás nesmírně důležitá."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 78
2. FC Barcelona 70
3. Girona FC 65
4. Club Atlético de Madrid 61
5. Athletic Club 58
6. Real Sociedad de Fútbol 50
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 17
2. Jude Bellingham 16
3. Ante Budimir 16
4. Borja Mayoral 15
5. Álvaro Morata 14
8. Robert Lewandowski 13
26. Ferrán Torres 7
27. João Félix 7
42. Raphinha 5
45. Ilkay Gündogan 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat