SKONČÍ VERMAELEN VE WEST HAMU?

SKONČÍ VERMAELEN VE WEST HAMU?

West Ham United se bude v létě snažit přivést nového obránce. Bude jím Thomas Vermaelen?

Podle zprávy v Bleacher Report se chce Thomas Vermaelen vrátit v létě do Premier League. Kromě Watfordu se o jeho služby uchází i další londýnský klub, West Ham United. 

Ačkoliv má Belgičan smlouvu s Barcelonou, je velmi nepravděpodobné, že by se na Camp Nou vrátil. Během dvou sezón strávených v Barceloně nastoupil pouze do 21 zápasů. Letošní sezónu strávil na hostování v A.S. Roma. Ani na Apeninském poloostrově však neprožil ideální sezónu. Jeho působení ve Věčném městě poznamenaly zdravotní problémy. V dresu Vlků tak odehrál za celou sezónu pouze 12 zápasů. Střední obránce tak preferuje návrat do Anglie, kde se během působení v londýnském Arsenalu v letech 2009 až 2014, těšil největšímu úspěchu.

O služby bývalého hráče Ajaxu se utkají jak West Ham United, tak i výše zmiňovaný Watford. A ačkoliv se zdá, že mají k jeho podpisu blíže The Hornets, The Hammers udělají vše proto, aby hráče přesvědčili k přestupu na London Stadium.

Slaven Bilić, současný trenér Kladivářů, hodlá v létě posilnit obranou linii a je ochoten zkušenému belgickému stoperovi zaručit místo v základní sestavě.

Barcelona nebude Vermaelovi v odchodu bránit, i když si uvědomuje, že přestupová částka za jednatřicetiletého belgického reprezentanta nebude nikterak veliká. 


Zdroje: hitc.com



Diskuze

MVD

Ať nám dá někdo aspoň 5 M a zabalit s mašlí. Provar jak prase. Stál celkem dost, to nás ten jeho gól proti Málaze vyšel sakra draho. smiley

13.05.2017, 11:10
Rendzi10 MVD

Bohužel ty jeho zranění mu u nás nedopřály dostatek prostoru aby ukázal že za ty prachy stál...Jinak by byl super ve dvojci s Pikáčem si myslím.Ale jak píšeš za ty prachy velký provarsmiley

13.05.2017, 12:06

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. Real Madrid CF 93
2. FC Barcelona 79
3. Girona FC 75
4. Club Atlético de Madrid 73
5. Athletic Club 62
6. Real Sociedad de Fútbol 57
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Artem Dovbyk 20
2. Jude Bellingham 19
3. Alexander Sørloth 19
4. Robert Lewandowski 17
5. Antoine Griezmann 16
31. Ferrán Torres 7
33. João Félix 7
34. Fermín López 7
44. Raphinha 6
57. Lamine Yamal 5
Zobrazit celou tabulku

 

Chat